IniciPoliesportiuNatacióDestacada actuació del CN Tortosa al Trofeu Màster INEF Lleida i rècord...

Destacada actuació del CN Tortosa al Trofeu Màster INEF Lleida i rècord de Jordi Castellà

Els representants del CN Tortosa, van competir a molt nivell, en el 25é Trofeu Natació Màster Club Esportiu INEF Lleida, de la sèptima etapa del Circuit Català de Trofeus de Natació Màster. Van prendre part 115 participants de 19 clubs.

Per part del CN Tortosa, va destacar el rècord dels campionats de Jordi Castellà, al pas dels 200 metres lliures (2:02.50) en la prova de 400, en la que es va imposar amb 4:19.69.

El nedador tortosí es va imposar a més, en la prova dels 100 braça, 1:08.87, i primer lògicament de la categoria de 20+.

També primera posició per a Neus Armengou en els 100 papallona, 1:12.94, i de la categoria 20+, i del relleu +80 femení, 4×50 estils, 2:17.33, amb Clàudia Faneca, Laia Castell, Neus Armengou i Cinta Conesa.

Clàudia Faneca en els 50 esquena, va ocupar el segon lloc, i el quart Cinta Conesa, primer i segona en 20+, i també segona posició de Laia Castell, en els 50 lliures, I 100 estils, primera 25+. Jordi Varas va ser cinquè en els 400 lliures, i sisè en els 50. En els 100 estils, quinta posició d’Alejandro Adame, primer 45+, i sexta en els 200.

També va competir la nedadora tortosina Cinta Altadill, amb el CE Mediterrani, amb primer lloc en els 200 lliures, 2:22.23, i tercer en els 50 papallona, amb primera posició en les dos proves de la categoria, 30+.