IniciFutbol1ª CatalanaDilluns, assemblea constituent de la fusió entre el CD Tortosa i el...

Dilluns, assemblea constituent de la fusió entre el CD Tortosa i el CF Ebre Escola Esportiva

Després que el dia 1 de juny les dos assemblees respectives aprovessen la fusió entre el CD Tortosa i el CF Ebre Escola Esportiva, el proper dilluns 26 de juny es produirà l’assemblea constituent conjunta de les dos entitats a partir de les 20:15 del vespre al Centre Cívic de Ferreries.

D’acord amb la normativa que regula la fusió d’Entitats Esportives a Catalunya, els socis dels dos clubs rebran tota la informació pertinent on deuran aprovar el nom proposat de l’entitat (CF Tortosa-Ebre 2023); el domicili social situat a les instal·lacions de l’estadi municipal Josep Otero i el tercer punt serà que la nova entitat tindrà com a objecte el foment i la pràctica de l’esport del futbol, en totes les seues categories i modalitats. El següent punt de l’ordre del dia serà l’aprovació dels estatuts de la nova entitat i al tercer es donarà a conèixer la nova estructura directiva de l’entitat.

Primeres renovacions

Al mateix temps, segons ha pogut saber aquest mitjà, en conversa amb el nou director esportiu de l’entitat, David Cuquet, han estat les primeres quatre renovacions que formaran part del nou projecte esportiu a primera catalana.

Aquestes han estat les de Dome, Marc Bernardo, Marc Ayuso i Roger Armengol ‘Roy’ que estaran a disposició dels tècnics. En les properes hores es confia que s’avanci en la configuració de l’equip segons ens comentava el mateix Cuquet “són dies de molta feina, moltes reunions i moltes converses i a vegades els processos són més llargs de què ens agradaria, però esperem desencallar-ho durant els propers dies”, ens assegurava el director esportiu tortosí. El propi director esportiu ens assegurava que “no volem fitxar divuit jugadors per fitxar. Volem incorporar gent que ens aporte i face un equip, que és la clau del projecte. Tant en renovacions com en altes, estem cercant gent que s’adapte en el seu perfil encaixe en el que volem. Volem gent de qualitat humana impecable, que ens garanteixi que disfrutessem i gaudissim de la propera temporada” ens afirmava David Escandell.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 47

Últimes notícies