IniciConsells esportiusDissabte comença la lliga de futbol-7 dels jocs esportius del Baix Ebre...

Dissabte comença la lliga de futbol-7 dels jocs esportius del Baix Ebre amb 38 equips benjamins i prebenjamins

ESPORTS // Els Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre arranquen dissabte 10 d’abril amb les lligues Benjamins i Prebenjamins de futbol-7 amb un total de 38 equips inscrits, repartits en quatre grups i seguint el Protocol de Represa de les Activitats Esportives i Competicions dels Consells Esportius de Catalunya que estableixen les mesures que evitin el risc de contagi per covid-19.

Els calendaris, on també han quedat inclosos dos equips de la Terra Alta i dos de la Ribera d’Ebre, tenen previst la seva finalització el 12 de juny, i els dos primers classificats dels grups A de cada categoria jugaran la Trobada Territorial Terres de l’Ebre amb els equips del Montsià el 26 de juny.

El  passat 15 de març es van aixecar les restriccions per les competicions escolars però els consells esportius van decidir que fos després de la Setmana Santa quan s’iniciés l’activitat.

Els Jocs Esportius Escolars, un programa del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, prioritza l’activitat per damunt de la competició, aplicant enguany un especial atenció a les mesures sanitàries amb declaracions responsables de cada esportista, i una altra de l’entitat manifestant  que es comprometen al compliment dels protocols establerts. Des del mes de març, i atenent a  l’excepcionalitat del moment actual, s’ha decidit reduir en un 50%  el cost de la tramitació de la fitxa d’esportista, no cobrar cap inscripció per equip, i que sigui el Consell Esportiu del Baix Ebre el que es faci càrrec, com fins ara,   de les despeses arbitrals que en aquest cas són tutors de joc.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 49

Últimes notícies