IniciPoliesportiuHoquei PatinsDoble derrota del CHP Amposta davant el Calafell i el Vendrell

Doble derrota del CHP Amposta davant el Calafell i el Vendrell

El CHP Amposta va caure derrotat en els duels amb el CP Calafell i el CH Vendrell, dos dels equips més potents del seu grup de Segona Catalana. L’equip ampostí va perdre per 2-6 en la primera confrontació a la seua pista amb el CP Calafell, en un partit on els visitants van ser més efectius en atac, i van marxar al descans amb un clar 0-3.

A la segona part Pau Esquerré va reduir diferències, però el Calafell va evitar tota reacció amb la consecució de dos gols que deixaven el partit gairebé sentenciat. El segon gol a tres minuts per al final de Robert Carles només va servir per a maquillar el resultat i en els últims minuts els visitants van arredonir el marcador després que Josep Pons va desaprofitar una pena màxima.

CHP Amposta: Juan Pablo Alba, Josep Pons, Pau Esquerré (1), Robert Carles (1), Ferran Pons, Joan Esquerré, Pau Estadillo, Adrià Labernia.

En partit que es va ajornar en la seua corresponent jornada per la Covid-19, el CHP Amposta va sortir derrotat per 4-1 de la pista del Vendrell, perdent davant un conjunt filial amb jugadors molt joves, que van imprimir molta intensitat al joc. Bon primer temps ampostí amb gol inicial de Ferran Pons i bones opcions per augmentar la diferència. Poc abans del descans va arribar l’empat, i a la segona part l’equip local va portar la iniciativa per remuntar.

CHP Amposta: Juan Pablo Alba, Josep Pons, Pau Esquerré, Robert Carles, Ferran Pons (1), Joan Esquerré, Toni, Pau Estadillo, Adrià Labernia.

El pròxim dissabte l’equip ampostí disputa a les 19:30 hores, l’última jornada de la primera fase a la pista del CP Riudoms, tercer classificat.