IniciPoliesportiuEsgrimaDomini aclaparador de la Sala Esgrima Amposta en el català sub-17 d'espasa

Domini aclaparador de la Sala Esgrima Amposta en el català sub-17 d’espasa

Els components de la Sala Esgrima Amposta van dominar amb autoritat la competició del Campionat de Catalunya sub-17 masculina, disputada al pavelló del Vell Congost. El club ampostí va obtenir els quatre primers llocs, acaparant el podi.

La medalla d’or va ser per a Antonio Pomchenko, que es va imposar en la final al seu company d’equip Biel Jiménez per 15-11, que es va penjar la plata, i en semifinals al també tirador del club ampostí Jahve Accensi, 15-6, que amb la derrota compartia el podi amb el seu company d’equip Ferran Tomàs, que havia perdut en l’altra semifinal amb Biel Jiménez. Abans Pomchenko s’havia imposat als representants de la Sala d’Armes Montjuic, Nikita Kornilov, i Niko Caminal, per idèntic resultat de 15-6. En novena posició es va classificar Quim Vidal, Ivan Borodin va ser catorzè,i Enric Sabaté, divuitè.

En la competició per equips, la Sala Esgrima Amposta, amb Ivan Borodin, Antonio Pomchenko i Ferran Tomàs, van aconseguir la medalla d’or, superant en la final a l’equip de la Sala d’Armes Montjuic, amb Niko Caminal, Oriol Espí i Nikita Kornilov. El segon equip de la Sala Esgrima Amposta, amb Jahve Accensi, Biel Jiménez, Enric Sabatè i Quim Vidal, va finalitzar en quart lloc, mentre la tercera plaça va ser per al Club Esgrima Mataró. En la competició individual femenina, la medalla d’or va ser per a Estel Puig (CE Mataró), superant en la final a Norma Benítez (SA Montjuïc).

Per part de la SE Amposta, Daniela Pinyol va ocupar la sèptima posició, i Alexandra Borodina la novena.