IniciPoliesportiuCiclismeDomini del Controlpack i triomf d'Shchegolkov a la Clàssica Isaac Gálvez

Domini del Controlpack i triomf d’Shchegolkov a la Clàssica Isaac Gálvez

El Controlpack de la Sénia es va imposar en l’onzena edició de la Clàssica Isaac Gálvez, disputada a Vilanova i la Geltrú, quinta prova de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall, amb un recorregut de 127 quilòmetres i 1.224 metres de desnivell positiu, en la que es va imposar el rus Ilia Shchegolkov, destacant sobretot els trams de camins que marquen la personalitat de la prova. Una cursa sempre selectiva en la què el ciclista rus amb un temps de 3:02’18”,va superar per dos segons, al seu company d’equip Vlas Shischkin, que va entrar en segon lloc, mentre el tercer va ser Sergey Malnev (Team MP Group), per completar el podi després de liderar el grup perseguidor que feia la seua aparició a la meta a 1’10”, en el que figurava Guillem Suriñach, que en sèptima posició va completar el top-10 del Controlpack.

La sexta prova de Grans Clàssiques-Gran Premi Joan Casadevall, serà el pròxim diumenge amb la disputa del Gran Premi Vila de Súria.