IniciFutbol2ª CatalanaDos gols de Ferran a la represa li donen la primera victòria...

Dos gols de Ferran a la represa li donen la primera victòria al Camarles (0-2)

No va entrar bé al partit el Camarles que va cedir-li la iniciativa al Remolins-Bítem, que tot i així no trobaven la profunditat necessària per fer moure el marcador al descans. A l’inici de la represa, Ferran aprofitava un penal clar per a obrir el resultat, i a partir d’aquí van gaudir del control de la situació fins al descompte quan de nou Ferran certificava la primera victòria dels de Carlos Gilabert a la lliga.

Els locals sortien millor que els camarlencs, que acusaven durant la primera meitat els nervis d’atravessar per una situació complicada encara no havent aconseguit la victòria quan havia fet mereixements suficients per a haver-la sumat. En una aproximació per l’esquerra, van disposar de la primera arribada a l’àrea d’Aitor Arasa, que acabaria sent decisiu al final de l’encontre, tot i que el xut es perdia excessivament desviat per sobre el travesser. El partit tot i afavorir als interessos dels de Jordi Vallés no van tenir la capacitat necessària per a generar situacions clares de gol. I al contrari, als darrers minuts abans del descans, una pilota endarrerida cap a la línia de la frontal des de la banda esquerra que recollia Ferran, va acabar amb una rematada que es perdia molt desviada per sobre el travesser, arribant-se així a l’equador de la confrontació.

Al segon temps, va canviar el partit de forma radical. Els blau-grana, que ja es trobaven més còmodes durant l’última fase del primer període, van sortir bolcats a buscar el gol que els avancés al marcador. Rosales donava un primer avís en una acció personal pel carril dret, que li sortia massa centrada i la controlava Reolid. En l’acció immediatament posterior, fruit d’un desplaçament des de la línia de mitjos profund deixava a Aleix Bertomeu sol davant Xexu, que el retallava i el travava cometent un clar penal que s’encarregava Ferran d’executar i enganyar al porter local amb un llençament ajustat a la seua esquerra. Amb el 0-1, el Camarles va perdonar la sentència minuts després en una gran acció del mateix Ferran que marxava de fins a tres defensors i la seua rematada creuada marxava un pél desviada al costat del pal esquerre de la porta d’Aleix Reolid. Als 58′ jugada discutida dins l’àrea local, quan Allan des de línia de fons assistia enrera cap a Ferran, que davant l’acció defensiva de Juanjo Rovira, caia al terra reclamant un possible penal que l’àrbitre a molt poca distància de l’acció no el va considerar. Després d’aquesta acció en van tenir una de claríssima per a fer el 0-2, en la internada d’Aleix Bertomeu que marxava fins la línia de fons i feia l’assistència cap a Pedro, que completament sol, no encertava a rematar dins la frontal de la petita. Amb espais, els de Carlos Gilabert, seguien generant opcions per a matar el partit i en una triangulació al primer toc la pilota li arribava a Ferran que connectava una rematada potent des de l’esquerra a la que refusava de punys Aleix Reolid. Es va arribar al tram final on del possible empat a 1 es va passar al 0-2. Juanjo Rovira, en un tret de falta a quinze metres de la frontal, feia volar a Aitor Arasa que podia desviar amb la seua intervenció la pilota al travesser. D’aquesta acció, al temps de descompte, vindria la sentència. Reolid, desplaçat de la porteria, s’equivocava en la sortida de pilota des del darrera i li donava a peus de Ferran, que de primeres, connectava una rematada creuada inapelable que entrava pel mateix escaire esquerre de la porta local i finiquitava l’encontre.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 1:25:26, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

Sala de premsa:

Carlos Gilabert, entrenador del Camarles, ens reconeixia que “no vam arrancar bé el partit. No vam estar gens fins i ells eren protagonistes en pilota, venint a rebre i sortint per banda en pivot i natros no ho acabavem de pressionar bé, tot i no generar-nos excessivament ensurts defensius, ens vam limitar a fer una tàctica defensiva notable. Tot i això, durant la primera meitat no estàvem gens còmodes sobre el terreny de joc. No vam estar fluïds en pilota i no vam poder treure l’esfèric des del darrera. No sé si ens va influenciar l’ansietat d’aconseguir la primera victòria, el cert és que no vam estar gens a gust durant la primera mitja hora de partit. Els darrers deu minuts abans del descans, ja van poder-nos espolsar la pressió de sobre i vam tindre més presència al camp d’ells” ens apuntava Gilabert que afegia que “després del descans, el partit va adquirir una altra dinàmica. Vam entrar millor al segon temps i ja es van poder veure dos arribades abans del penal. Tot i això, vam patir fins al final i ells van tenir l’opció de l’empat en una falta que Juanjo sacava a l’escaire i Aitor va fer una gran aturada. Ja en temps de descompte, Ferran va sentenciar amb un gran gol que va resoldre la intriga en un partit que haguèssim hagut de finiquitar molt més prompte. Content per sumar la primera victòria del campionat, que ens ha de servir per tirar cap amunt i reforçar-nos” reblava l’entrenador camarlenc.

UE REMOLINS-BÍTEM, 0
CF CAMARLES, 2

UE Remolins-Bítem: Aleix Reolid, Vilarroya, Juanjo Rovira, Brian, Xexu (Noguera, 85’), Gerard (Yassine, 85’), Emili (Gerard Andreu, 71’), Anton, Jordi López, Xavi Margalef, Toni Ondozábal (Viña, 54’).

CF Camarles: Aitor Arasa, Brian, Rosales, Eric Brull, Allan (Joan Comes, 85’), Víctor Pujol, Pedro (Roda, 79’), Ferran, Jordi Aliau (Sansaloni, 71’), Aleix Bertomeu, Rollan.

Àrbitre: David Aguilar Planas, amb Ruben Díaz Calero i Víctor Pijuan Alonso, del col·legi tarragoní. Amonestacions a Gerard (44’) pels locals i Rosales (39’) i Allan (84’) dels visitants.

Gols: 0-1, Ferran (p) (48’); 0-2, Ferran (90’+2’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la quarta jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: