IniciPoliesportiuAtletismeDos medalles d’or per a Laia Monforte i Andrea Sabou al català...

Dos medalles d’or per a Laia Monforte i Andrea Sabou al català d’atletisme universitari

Andrea Florina Sabou i Laia Monforte representant a la Universitat Rovira i Virgili, es van penjar dos medalles d’or, en el Campionat de Catalunya Universitari, organitzat per la Unitat d’Esports de la Universitat de Lleida, disputat a la pista municipal d’atletisme Les Basses.

Laia Monforte es va imposar en la final dels 200 metres amb un temps de 25’50”, compartint podi amb Carla Español (Universitat Ramon Llull), 26’67”, medalla de plata i Maite Alonso (Universitat de Lleida), 27’15”, bronze. Tambè va pujar al més alt del podi en la prova dels 100 metres, amb un temps de 12’06”, per davant d’Iratxe Sarasola (Universitat de Lleida) que va ser segona i Aina Barri (Uiversitat de Girona), tercera. Andrea Florina Sabou, va obtenir la medalla d’or en llargada amb un millor salt de 5,50, amb medalla de plata per a Júlia Quevedo (Universitat Ramon Llull), 5,07 i Marina Zafrilla (Universitat de Barcelona), 4,91, bronze.

La seua segona medalla d’or va ser en la prova de triple salt, amb una marca de 11,82, amb  segon i tercer lloc respectivament de Diwa Vila (Universitat Polictècnica de Catalunya), 11,67 i Elia Ramos (Universitat Autònoma de Barcelona), 10,95.

En la pasada edició tant Andrea Floria Sabou en llargada, com Laia Monforte, en la dels 800 metres es van penjar la medalla de plata.