IniciPoliesportiuAtletismeEdgar Nolla es penja l'or en salt amb perxa del campionat d'Espanya...

Edgar Nolla es penja l’or en salt amb perxa del campionat d’Espanya SUB-18

Edgar Nolla ha tornat a demostrar la seua gran projecció de futur, en aconseguir la medalla d’or en la prova de salt amb perxa, en els Campionats d’Espanya de la categoria sub-18, disputat a les pistes d’atletisme Gaietà Huguet de Castelló.

El representant de la Unió Atlètica Montsià, que ja havia aconseguit el títol en la seva etapa de categoria cadet, es va imposar amb una excel·lent marca de 4,76, a 9 centímetres del 4,85 aconseguit en pista coberta el passat mes de febrer a Sabadell. Edgar Nolla, havia tornat aquest mes de juny a la competició després de tres mesos d’inactivitat a causa d’una lesió als isquiotibials. En la seua reaparició va saltar 4,45, i en aquesta competició ha demostrat estar del tot restablert. La medalla de plata va ser per a Diego Rosalen (València Esports), amb 4,71, que partia entre els màxims favorits després d’haver saltat aquest mateix mes 4,75 a Getafe. Samuel Bosch (CA Elx Decatló), va ser bronze amb 4,66. També van estar a la final per part de la UA Montsià, Arnau Padrosa, quart amb 4,56 i Ferran Eixarch, 4,21, tots dos millorant marca.

També va disputar les finals, Pol Torrent, sèptim en els 800 metres amb 1:55:11, millorant marca personal.

Van estar en semifinals, Laia Monforte (Atletisme Terres de l’Ebre), 59:79, en els 400 metres, i Júlia Buera (UA Montsià), en els 100 metres tanques amb 15:25.