IniciEsportsEl 28 de març comença a Jesús la setena edició de la...

El 28 de març comença a Jesús la setena edició de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut

L’EMD de Jesús i diverses entitats i clubs del poble, així com empreses vinculades al món de l’esport i els dos centres educatius, l’Institut-Escola Daniel Mangrané i el Col.legi d’Educació Especial Sant Jordi, han programat un seguit d’activitats vinculades al món de l’esport i la salut que ocuparà la setmana del 28 de març al 3 d’abril.

Es tracta de la 7a Setmana de l’Activitat Física i la Salut que l’any passat no es va poder fer per la Covid, i l’any anterior tampoc es va poder completar al coincidir justament amb l’aplicació del primer confinament. Totes les activitats programades estaran dirigides per professionals, adaptades a tots els nivells i acompanyades i guiades en tot moment pels membres de les entitats organitzadores. També es tracta d’oferir una amplia oferta d’activitats per fer conèixer de primera mà, i per mitjà de l’esport, el dia a dia de les entitats de Jesús.

El dissabte, 2 d’abril, en el marc del “Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme” s’han programat tallers i un ball a la plaça del pavelló, on tothom que hi vulgui es podrà sumar, per iniciar a les dotze del migdia la caminada pels diferents equipaments de Jesús on es trobaran i faran la descoberta del seu corresponent pictograma identificatiu. L’acte de cloenda serà la bicicletada prevista per al matí del diumenge 3 d’abril. El recorregut serà entre Jesús i Aldover i transcorrerà per la via verda. La concentració serà a les 10.30 h a la pèrgola i està oberta a tot el públic en general.

Premis de l’esport jesusenc

El dissabte, 2 d’abril, a partir de les 19.00 h, el pavelló de Jesús acollirà l’acte de lliurament dels “Premis de l’Esport Jesusenc”. Enguany, excepcionalment, rebran la distinció de millor esportista totes les entitats esportives i clubs del poble de Jesús, juntament amb els dos centres educatius, com a reconeixement per la tasca feta i a favor de l’esport i dels seus practicants tot i les dificultats provocades per la pandèmia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 61

Últimes notícies