IniciVoleibolEl Barça passa per sobre a un Volei Roquetes amb baixes (3-0)

El Barça passa per sobre a un Volei Roquetes amb baixes (3-0)

El partit va tenir poca història. Es van confirmar els pronòstics i el Barça Vòlei, que continua amb una excel·lent ratxa de victòries, va superar al Vòlei Roquetes sense donar-li gaires opcions.

Els visitants amb pocs efectius i sense Samuel Pacheco, el seu jugador més determinant en atac, només van resistir en els minuts inicials del primer set, fins a l’empat a sis. A partir d’aquest moment l’equip blaugrana va agafar la iniciativa aprofitant algunes errades dels roquetencs, que malgrat tot van continuar prop en el marcador fins al 15-10, on els locals coincidint amb el saque de Grossi, van augmentar la seua renda, que va seguir creixent tot i el temps mort del Vòlei Roquetes fins al 25-15 final. Els altres dos sets van ser de clara superioritat del Barça Vòlei.

En el primer set amb el saque d’Alvarez els locals van situar el 8-2 al marcador, provocant el temps mort visitant. La situació no va canviar gaire,i la diferència va arribar als 10 punts (16-6), donant pas a un parcial 6-1 (22-7). Va arriba la reacció dels roquetencs, però una errada en el saque va permetre als blaugranes tancar el segon set.

En el tercer es va mantenir la igualtat en la primera fase, aprofitant el Vòlei Roquetes les errades en el saque dels locals, produint-se un empat a 10 punts. Un parcial 4-0 amb saque d’Osorio va provocar el temps mort visitant, però sense poder trencar la dinàmica positiva del Barça, que amb 18-12 va rotllar completament a un rival entregar, amb un parcial de 7-0 per sentenciar.

BARÇA VÒLEI, 3
CV ROQUETES, 0

Barça Vòlei: De Mello, Sanchis, Grossi, Álvarez, Osorio, Da Silva, Valiño, Argilés, Amorós, Cid, Pedrico, Marin. Lliures, Masià i Ismael Martínez
CV Roquetes: Jesús, Redu, Albert, Jaume, Frander Añes, Ferran, Mario Sánchez, Isak Martí, Joan Vericat.
Àrbitre: Carlos Sola Monteagudo i Adolfo Keim.
Parcials: 1-0, 25-14 (28′); 2-0 (25-11) (19′), 3-0 (25-12) (18). Durada: 1 hora i 5 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de divuit jornades de lliga disputades, clicant sobre la següent imatge: