IniciBàsquetEl Bàsquet Amposta debuta a la Tercera Catalana amb victòria a la...

El Bàsquet Amposta debuta a la Tercera Catalana amb victòria a la pista de l’AE Claret de Valls

El CB Amposta va debutar a la Tercera Catalana amb victòria 52-61 a la pista de l’AE Claret, en un partit molt igualat, que es va decidir en els dos últims minuts amb l’encert ampostí en els tirs lliures.

Els vallencs van portar la iniciativa en el marcador al primer quart, amb el seu encert en el llançament de llarga distància, finalitzant amb una renda de tres punts. Van reaccionar els ampostins al segon quart, amb un parcial 6-0, i una bona defensa, per capgirar el marcador, i arribar al descans amb un avantatge de tres punts (26-29).

Es va complicar el partit al tercer quart, amb un parcial de sortida favorable als locals de 13-4, que els va permetre recuperar la iniciativa, davant un equip ampostí col·lapsat en atac.

Sortida molt positiva per part del Bàsquet Amposta, dominador per complet, amb molt d’encert en el llançament, remuntant amb un parcial 2-15 en sis minuts, inclosos tres triples. Els locals no es van resignar a la derrota, entrant en partit en una fase de molta igualtat (50-51) a dos minuts per al final. Els últims punts ampostins es van anotar des de la línia de tirs lliures, d’on abans no havien estat gaire inspirats, per anotar sis de deu que van ser determinants.

AE CLARET, 52 (26)
CB AMPOSTA, 61 (29)

AE Claret: Ferré (3), De Haro (7), Viader (10), Galofré (2), Antonio (6), cinc inicial, Lacambra (2), Asensio (2), Jose Garcia (16). 28 faltes personals. Sis triples. 8/20 tirs lliures.
Bàsquet Amposta: Pueyo (4), El Idrissi (6), Mestres, Pastor (23), Abella (2), cinc inicial, Biosca (5), Esteve (8), Bianchin (1), El Idrissi (6), Gisbert (3), Leyenda (9).21 faltes personals, eliminat El Idrissi (40′).Cinc triples. 14/32 tirs lliures.
Arbitres: Sergi Tello i Ramon Paris.
Parcials: 18-15, 8-14, 15-7, 11-25

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la jornada inaugural de la competició, clicant la imatge adjunta:

La propera jornada:

Aquest dissabte dia 1 d’octubre els ampostins s’estrenaran a la categoria davant l’afició al pavelló número 4 de la capital del Montsià, rebent la visita del Torredembarra que va arrencar la temporada amb un triomf solvent per 89 a 55 davant el Reus. Serà a partir de dos quarts de vuit del vespre, quan es disputarà el partit corresponent a la segona jornada de lliga.