IniciFutbolFutbol internacionalEl Bayamón FC dirigit per Delfí Ferreres es proclama campió de la...

El Bayamón FC dirigit per Delfí Ferreres es proclama campió de la Lliga de futbol de Puerto Rico

El Bayamón FC, s’ha proclamat campió de la Lliga de futbol de Puerto Rico, després de superar en la final al Metropolitan Football Academy per 2-1, en un partit que va arribar al descans amb empat a zero, disputat al Mayagüez Stadium.

L’equip dirigit pel tècnic de la Galera, Delfí Ferreres, assistit per Jorge Morales, va haver de remuntar el gol del conjunt rival, marcat al minut 3 de la segona part per l’argentí Franco López, amb gols de Carlos Rosario de penal al 63, i Gerarld Jadiel Diaz, màxim golejador de la lliga al 71.

La màxima competició del futbol boricua va començar al mes de setembre amb set equips, i s’han disputat en una competició a tan sols una volta. En primer i segon lloc respectivament es van classificar el Metropiolitan Football Academy i el Puerto Rico Sol, i tercer va finalitzar el Bayamón FC, amb quatre victòries i dos derrotes, precisament davant els dos primers del grup, amb 23 gols a favor i 11 en contra. Va ocupar la quarta posició l’Academia Quintana, i a continuació el Fraigcomar, Caguas Sporting, i Goaynabo GolEn les semifinals el Metropolitan FA, va superar per 5-0 a l’Academia Quintana, i el Bayamón FC, al Puerto Rico Sol a la tanda de penals, d’un partit que havia finalitzat amb empat a 3 gols. D’aquesta manera, Bayamón FC s’ha classificat per disputar la Caribbean Club Shield 2022.

El torneig reuneix tots els clubs campions, de les associacions de futbol afiliades a la Unió de Futbol del Carib (CFU). Els guanyadors d’aquest torneig jugaran contra l’equip que finalitzi quart al Campionat de Clubs del Carib de Concacaf 2022, en un partit de mort sobtada per atorgar l’última butlleta per a la Lliga Scotiabank de Concacaf 2022.