IniciBàsquetEl Boet Mataró de l'ampostina Paula Curto debuta amb bon peu a...

El Boet Mataró de l’ampostina Paula Curto debuta amb bon peu a la Lliga Catalana

L’estrena de l’ampostina Paula Curto amb el seu nou equip l’Advisoria Boet Maresme Mataró va resultar productiva en la primera victòria dins al grup 1 de la Lliga Catalana de la LF2, davant el Bàsquet Lleida al qual s’imposaven per 24 punts de diferència amb el 86 a 62 final, amb el que iniciaven amb bon peu la competició oficial de la Federació Catalana de Bàsquet.

Eren els primers minuts que disputava amb la camiseta del Boet Mataró estant dinou minuts en pista i anotant onze punts, sent així la tercera màxima encistelladora del Mataró per darrera d’Irene Broncano en quinze i Queralt Coll amb 12. Va anotar tres llençaments des de la línia de tres (dos de forma consecutiva al darrer quart i un al segon quart) i un tir de dos. Les mataronines van iniciar el partit perdent el parcial dels primers deu minuts del partit per 10 a 14, però la reacció del conjunt dirigit per Enric Cervera li permetia marxar als vestidors al descans amb un còmode avantatge de +12, després de la reacció de les del Maresme que les permetia marxar als vestidors havent remuntat l’encontre.

Els dos quarts restants també van dominar les companyes de la jugadora ebrenca tancant el tercer quart amb un ajustat 21-19 mentre que al darrer el major encert anotador de les locals tornava a obrir forat al marcador amb el 26-16 (+10) definitiu.

Aquesta setmana li toca descansar al conjunt mataroní i s’enfrontaran en el segon partit del grup el Bàsquet Almeda davant les lleidatanes. Tancaran el grup el proper dissabte dia 18 en el duel que afrontarà l’Advisoria Boet Maresme Mataró davant les de Cornellà de Llobregat en el derbi barceloní. Després d’aquests tres enfrontaments, sortirà el campió del grup, que es medirà davant el primer classificat del grup 3 mentre l’altra semifinal es jugarà entre el vencedor del grup 2 davant el segon classificat del tercer grup. Aquesta setmana s’han produït les victòries de l’Unilever Viladecans al grup 2 davant el Grup Barna (66-53), descansant el Femení Sant Adrià; mentre que al grup 3 s’ha donat la victòria del GEIEG per 20 punts de diferència davant el Cerdanyola (40-60). L’altre partit de la primera jornada del grup va quedar ajornat per al dimarts 13 de setembre entre la UE Mataró i el Segle XXI.

El dia 24 es disputaran aquestes semifinals per a conèixer qui serà el vencedor d’aquesta competició on el vigent campió precísament és el Bàsquet Almeda que està enquadrat al grup de les mataronines en aquesta primera fase.