IniciMotorRallyEl BXS Motorsport del tortosí Marcel Quirós estarà al Dakar

El BXS Motorsport del tortosí Marcel Quirós estarà al Dakar

El BXS Motorsport del tortosí Marcel Quirós, va presentar el passat cap de setmana a Eivissa, l’equip que competirà al Ral·li Dakar, format per Matias Rodriguez i la seua parella Sandra Guasch.

L’equip participarà en la categoria clàssics, amb un vehicle Lada Niva. Tambè entrarà en competició un altre del mateix model en aquest cas pilotat pel tortosí Marcel Quirós. Després d’aquesta presentació i d’una parada aquest proper cap de setmana al circuit de Calafat, els Lada Niva es traslladaran a Marroc per a preparar-se per a la carrera més important de l’any. Cal destacar que el cotxe presentat a Eivissa compta amb l’sponsor de col·laboració de Canal TE.

El matrimoni compost per Matías Rodríguez i Sandra Guasch s’han tornat a unir per participar al Ral·li Dakar que se celebrarà del 5 al 19 de gener del 2024 a Aràbia Saudita. Ho faran representant l’equip BXS Motorsport, amb seu a Tarragona, i en la categoria de cotxes clàssics a bord d’un Lada Niva, on Matías serà el conductor i la seva dona el copilot. Matías Rodríguez i Sandra Guasch personifiquen la passió pel motor. Matías és un gran aficionat al motocròs, els cotxes i la velocitat.

Fa uns anys, Matías va restaurar un Lada Niva destrossat del 1996 i li va quedar tan bé que va cridar l’atenció de Marcel Quirós, de BXS Motorsport, preparador de Lada Nivas de Tarragona. La casualitat va fer que Quirós coincidís al racó més remot, en un bar de Merzouga, el poble marroquí on comencen les dunes d’Erg Chebbi, amb un bon amic de Matías. Aquesta trobada fortuïta va impulsar l’amistat de Matías i Quirós. Després de diverses carreres junts i visites a casa seva a Tarragona, Marcel Quirós, que ha corregut el Dakar i compta amb un equip molt reconegut, va insinuar que potser els podria aconseguir plaça. Quirós va demanar la plaça i se la van concedir. Aleshores, Sandra i Matías es van adonar que no la podien desaprofitar la oportunitat de participar al Ral·li Dakar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies