IniciFutbol salaEl cadet masculí del FS Amposta campió de la Copa Tarragona!

El cadet masculí del FS Amposta campió de la Copa Tarragona!

La festa de diumenge encara va ser major, quan després del títol per al femení que s’imposava davant el CFS Reus, jugava a partir de dos quarts de set de la tarda l’equip cadet masculí del FS Amposta que entrena el jugador del primer equip ampostí Carlos Antonio, els quals superaven per 0 gols a 2 davant al Nàstic de Tarragona. Dissabte s’havien imposat davant el Salou (equip amb qui està emparellat a 28 punts a la lliga de primera divisió al capdamunt de la taula classificatòria) per 3 gols a 1 en la semifinal que van disputar al pavelló municipal d’Amposta, mentre els grana superaven al Laguna de Cambrils per un contundent marcador final de 0-4.

La final arrancava amb un conjunt tarragoní hermètic amb un sistema defensiu molt tancat, cedint la pilota als ampostins, que no trobaven la fórmula per a poder trencar el bon treball de la rereguarda grana, que feia arribar al descans sense moviments al marcador. Els de Carlos Antonio es desesperaven, amb contínues pèrdues de temps per part dels tarragonins que buscaven trencar el ritme per complert i intentaven buscar alguna contra per mirar de sorprendre als del Montsià, que tot i així no va passar engúnies defensives.

Després del pas per vestidors, els retocs tàctics introduïts per l’entrenador ampostí donaven els seus efectes, i gràcies a una bona acció combinativa Hugo culminava una ràpida trancisió en la qual s’aprofitaven del primer error defensiu del Nàstic, que deixava a un jugador despenjat i això ho sabien aprofitar els del Montsià per a avançar-se al marcador a falta d’un quart del final del partit. Això, feia obrir als grana que fins aleshores havien estat tancats i treien profit d’una contra culminada per Eudald que s’incorporava al segon pal i aprofitava una ràpida trancisió, tan sols dos minuts després d’haver inaugurat el marcador. Els tretze minuts restants, van estar marcats per l’excel·lent treball defensiu dels d’Antonio, que es van acabar alçant amb la copa que els dóna accés a disputar la Copa Catalunya.

NÀSTIC DE TARRAGONA, 0
FS AMPOSTA, 2

Nàstic de Tarragona: Pol, Adriel, Óscar, Jordi, Matías. També van jugar: Álex, Iván.

FS Amposta: Òscar, Hugo, Geffrey, Margalef, Nil Esquerré. També van jugar: Unai, Adrià, Pau, Eudald.

Àrbitre: David Brull Marsal, de la delegació arbitral de Tarragona. No va amonestar a cap jugadora dels dos equips.

Gols: 0-1, Hugo (35’); 0-2, Eudald (37’).

L’aleví cau contra el Salou

Pel matí, a partir de les 10 hores, va obrir la jornada la final en categoria aleví que enfrontava als ampostins davant el Salou. Els de Marc Loreto, van completar una primera meitat on van presentar batalla als salouencs, que no van poder inaugurar el marcador fins arribar a l’equador del primer temps (12’). Tres minuts després arribava el segon gol, i abans d’acabar els primers vint-i-cinc minuts encaixaven el tercer, resultat amb que es marxava als vestidors.

A la represa, un Salou molt superior físicament, en deu minuts culminaven cinc arribades als dominis ampostins que ja deixaven el partit vist per sentència amb el 0-8. Al minut següent (36’) arribava el gol de l’honor del conjunt de Loreto, obra de Guillem Bonet, que va ser un miratge davant l’extrema diferència de potencial entre ambdós equips i que acabava completant-se amb el definitiu 1-13.

FS AMPOSTA, 1
FS SALOU, 13

FS Amposta: Adrián, Iker Perellón, Jan, Iker Díaz, Jordi. També van jugar: Reda, Carlos, Adrià Palmer, Pol, Izan, Guillem, Raúl Stefan.

FS Salou: Oliver, Ismael, Ivet, Gerard, Aleix. També van jugar: Aleix, Pau, Raúl, Marc, Lluc.

Àrbitre: Oriol Ros Doménech, de la delegació arbitral de Tarragona. No va amonestar a cap jugadora dels dos equips.

Gols: 0-1, Aleix (12’); 0-2, Aleix (15’); 0-3, Gerard (20′); 0-4, Marc (30′); 0-5, Lluc (30′); 0-6, Raúl (31′); 0-7, Aleix (32′); 0-8, Ismael (35′); 1-8, Guillem (36′); 1-9, Raúl (41′); 1-10, Ismael (42′); 1-11, Marc (44′); 1-12, Ivet (48′); 1-13, Raúl (49′).