IniciFutbol4ª CatalanaEl Camarles B allarga la ratxa de deu jornades sense perdre al...

El Camarles B allarga la ratxa de deu jornades sense perdre al camp del Pinell

El filial del Camarles es va doctorar en un dels camps més complicats de la categoria per ser un camp de terra, el del Pinell, en un partit marcat per les absències de tots dos conjunts i segueix fent una temporada de somni, situats en sisena posició del grup, a onze punts de distància del líder, mentre els pinellans feien un pas enrera en les aspiracions de lluitar per l’ascens que ara veuen com es distancia a nou punts.

Els camarlencs afrontaven el partit amb fins a deu baixes, entre les quals hi havien cinc o sis jugadors considerats titulars, un fet que va motivar que fins a quatre juvenils completessin la convocatòria, veient-se obligats a donar entrada a dels juvenils dins a l’onze inicial i va ser providencial marcant dos gols en un minut de temps durant el transcurs de la primera meitat. “Veníem de tres empats consecutius on no aconseguiem veure porteria tot i fer mereixements suficients com per haver perforat la porteria contrària en els dos últims duels i el dia que més complicat ho teníem ens vam presentar als trenta minuts amb tres gols de renda, sent molt ressolutius” destacava el tècnic camarlenc Florin Taidler. Els del Pla de Barra van estar molt concentrats defensivament, controlant en tot moment als pinellans que no podien intimidar fins a la recta final quan arran de dues faltes laterals, en la primera van disposar d’un tret amb clar perill mentre en la segona una indecisió del porter camarlenc, deixava la pilota morta a l’interior de l’àrea i Àlex Escarihuela ho aprofitava per a retallar les diferències abans d’enfilar el camí dels vestidors.

El gol li va donar l’estímul necessari al conjunt terraltí que va perdonar tan sols sortir a la segona meitat un mà a mà amb el porter camarlenc, que va tapar bé l’acció i la rematada es perdia al costat del pal. Es van saber sobreposar els blau-grana que deu minuts més tard, en un bon contracop, Hugo definia a la perfecció i ampliava les distàncies de nou al marcador amb el gol que semblava sentenciar. Tot i relaxar-se amb l’1-4 al marcador els visitants van desaprofitar dues o tres arribades més per incrementar el tanteig, fins a la recta final, amb el temps complert, una pilota penjada provocava la indecisió entre la defensa que la deixava botar en excés i el porter camarlenc que tardava en sortir i el rebot sobre el cos del davanter li permetia a Jordi Serres fer el segon gol. Quan passaven cinc minuts del temps reglamentari, arran d’una falta lateral protestada pels del Baix Ebre li permetia a Velasco ajustar les diferències però sense temps per a més, perquè va ser marcar el tercer gol i xiular el final del partit.

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la vint-i-cinquena jornada, queda com podeu veure a la imatge inferior:

La propera jornada:

En l’última jornada abans de la darrera aturada de la competició per Setmana Santa, dissabte rebran a casa a un altre rival de la zona alta del grup, com el Ginestar. Els ginestarols venen d’encaixar una derrota inesperada i que els ha allunyat a dotze punts de la primera plaça del grup, que marca el Gandesa B. Els camarlencs, que els van superar precísament aquesta jornada per un punt, van empatar a tres gols en el partit de la primera volta al municipal riberenc. Els de Florin Taidler miraran d’allargar la ratxa de deu partits que acumulen sense cedir ni una sola derrota, havent sumat 22 dels darrers 30 punts possibles. El duel arrancarà a partir de tres quarts de sis de la tarda de dissabte al municipal Plà de Barra.