IniciFutbol2ª CatalanaEl Camarles remunta a la represa i li pren el lideratge a...

El Camarles remunta a la represa i li pren el lideratge a l’Ulldecona (2-1)

El Camarles va sumar tres punts molt treballats i valuosos de cara al segon tram de la competició davant un Ulldecona, que tot i avançar-se al marcador al descans, veia com la major efectivitat dels de Carlos Gilabert a la represa els permtia donar-li la volta al marcador amb dos gols obra de Ferran i Allan des del punt fatídic. Una derrota, que a més, li privava al conjunt faldut de recuperar la primera plaça del grup, que a hores d’ara afavorix al CD Tortosa, que se situa líder a falta de quatre jornades per tancar la primera fase de competició. Els camarlencs trencaven a més una seguida de cinc partits consecutius sense guanyar en els que havien sumat 3 punts de 15, i arranca l’any 2023 amb victòria.

Després de tres arribades dels camarlencs, la més clara a peus d’Aleix per la dreta que refusava Selu amb una gran intervenció al costat del primer pal, que sortien amb un major ímpetu que els visitants, gaudirien en la primera arribada clara als dominis d’Aitor Arasa una trancisió ràpida en la qual Guillem, pràcticament sobre la mitja hora del duel, trencava el fora de joc i recollia una assistència des de la banda esquerra de Dani Quesada i es quedava sol davant el porter, al que amb un toc subtil, li creuava ajustada al costat del pal esquerre de la porta local i avançava als de Gerard Capera al marcador. Amb el gol, Balada tindria l’opció de fer el segon, quan en una pilota filtrada la seua rematada sortia massa desviada per sobre el travesser. A falta de cinc minuts per arribar al descans, un eslàlom de camp propi de Callarisa li tornava a generar una arribada amb la que la pilota li tornava a sortir desviada per sobre el travesser des de la línia de la frontal. Abans d’enfilar el camí de vestidors i pràcticament a l’acció següent, Guillem s’internava a l’àrea i era clarament tivat per la samarreta per Brian a l’interior de l’àrea. Tot i això, l’àrbitre assenyalava fora de joc i així s’enfilaven el camí de vestidors.

Iniciat el segon temps el Camarles va fer una passa endavant i va posar una marxa més al partit. Fruit d’aquesta dinàmica, i després de gaudir de fins a tres arribades la més clara en una rematada de cap a la sortida d’un córner de Víctor Pujol, en una trancisió iniciada per Aleix en banda esquerra la seua assistència cap a Ferran a la corona de l’àrea acabava significant el gol de l’empat als vint de la represa, premiant així el joc camarlenc. En ple assetjament blau-grana de nou per l’esquerra, una acció en que acabava impactant la pilota clarament a les mans d’Escalera, acabava significant el penal que tot i endevenar la trajectòria Selu i acabar tocant la pilota, aquesta acabava entrant i Allan li donava la volta al resultat a un quart del final. Els falduts a la desesperada van reclamar un altre possible penal en una acció a la sortida d’un córner on Mark Blasco era subjectat per Allan al segon pal, no castigant l’acció l’àrbitre que es trobava a molt poca distància de la jugada.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 49:23, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

CF CAMARLES, 2
CF ULLDECONA, 1

CF Camarles: Aitor Arasa, Brian, Rosales, Eric Brull (Pedro, 57’), Sansaloni, Víctor Pujol, Ferran (Serral, 86’), Beranuy (Allan, 16’), Aliau, Aleix (Venceslau, 86’), Comes.

CF Ulldecona: Selu, Marc Fabregat, Òscar Querol, Escalera (Oriol, 78’), Escala, Eric, Balada (Jawad, 61’), Dani Quesada (Eric, 72’), Guillem (Joan Forné, 61’), Mark Blasco.

Àrbitre: Marc Machí Aragonés, amb Mario Gil Masip i José Ramón Gabarri Claveria del comitè tècnic arbitral ebrenc. Targetes grogues per a Comes (38’), Eric Brull (51’), Aliau (82’) i Aitor Arasa (89’) dels camarlencs i per a Eric (89’) dels falduts.

Gols: 0-1, Guillem (29’); 1-1, Ferran (64’); 2-1, Allan (p) (75’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la catorzena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: