IniciFutbolEl Camarles, Tortosa, Jesús Catalònia, Roquetenc i la Galera premiats amb els...

El Camarles, Tortosa, Jesús Catalònia, Roquetenc i la Galera premiats amb els Premis Joc Net de l’FCF

Diversos equips de les Terres de l’Ebre han estat premiats amb els guardons de 800 € i 400 € que atorga l’FCF als equips que menys sancions han rebut durant la temporada en curs.

Concretament han estat el CF Camarles amb 800 € i el CD Tortosa amb 400 € al grup 8B de segona catalana; el Jesús Catalònia i el Roquetenc amb 800 i 400 € respectivament al grup primer de tercera catalana i el filial dels de la Santa Creu i la Galera al grup vintè de quarta catalana els que han rebut els guardons per haver vist menys amonestacions durant la present temporada.

https://www.fcf.cat/jocnet/2022/futbol-11/segona-catalana/subgrup-8b

https://www.fcf.cat/jocnet/2022/futbol-11/tercera-catalana/grup-1

https://www.fcf.cat/jocnet/2022/futbol-11/quarta-catalana/grup-20

143 equips d’arreu del territori català, guardonats

Dintre la campanya ‘Tots som un equip’ la Federació Catalana de Futbol, ha premiat econòmicament a 143 equips del futbol territorial català masculí i femení, com els conjunts amb menys targetes i sancions a les diferentes lligues d’arreu del territori català. En total ha suposat un cost de 85.200 € repartits en els 800 € per a l’equip guanyador del rànquing i 400 € per al segon classificat respectivament. Aquest guardó té com a objectiu el foment de la pràctica respectuosa i no violenta als terrenys de joc.

Dos equips per grup

Amb els Premis JOC NET, es vol recompensar els dos equips de cada grup de la competició de futbol onze amateur que hagin practicat un joc més net al llarg del curs. En categories masculines, se’n beneficien la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, mentre que en categories femenines la Preferent, Primera i Segona Divisió Femenina.

Després de la finalització de totes les competicions, el primer classificat de cada grup de lliga ha percebut 800 euros, mentre que el segon equip en la taula ha obtingut 400 euros. En cas d’empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc, el premi s’atorga a tots els equips empatats.

La classificació s’estableix ordenant els equips de menor a major puntuació respecte les sancions rebudes, en aplicació dels següents barems:

TIPUS DE SANCIÓ PUNTUACIÓ
Per cada amonestació (targeta groga) 1 punt
Per cada doble amonestació 3 punts
Per un partit de sanció (excepte per doble amonestació) 3 punts
Per cada partit de sanció superior a un 1 punt addicional
Per cada sanció lleu d’equip 10 punts

La classificació setmanal de JOC NET s’ha fet pública setmanalment a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, visualitzant el grup de competició, des de la pestanya ‘Joc Net’, amb la seva corresponent actualització cada dijous durant la temporada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 68

Últimes notícies