IniciBàsquetEl Campus Winners reunirà un centenar de jugadores de bàsquet d’alt rendiment...

El Campus Winners reunirà un centenar de jugadores de bàsquet d’alt rendiment a Amposta

Fins a 120 jugadores de bàsquet d’alt rendiment participaran en la dotzena edició del Campus Winners, que enguany se celebrarà del 7 al 27 de juliol. La cita esportiva, que repeteix al Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre, treballa l’esport tecnificat i la promoció de l’esport femení, però també la integració social i la igualtat, valors que es vehiculen a la pista de bàsquet. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, detallava que “treballem perquè el que passa a les diferents àrees de l’Ajuntament tingui una repercussió global i, en aquest cas, possibilitem que un esdeveniment consolidat que passa a la nostra ciutat acabi repercutint en xiquetes i xiquets en risc d’exclusió social“. Per la seva part, el fundador i responsable de Winners, Francesc Canals, realçava la importància de fomentar l’esport femení, així com agraïa a l’Ajuntament i a Remsa el treball continuat per fer-ho possible.

L’empresa Remsa, a través de la seva àrea de Responsabilitat Social Corporativa, tornarà a patrocinar l’activitat a través del projecte Arrela’t de la Fundació Gentis. La gerent de la Fundació Gentis, Marta Cid, agraïa a Remsa l’acompanyament en el projecte Arrela’t, una iniciativa de Gentis amb el suport de l’Ajuntament i el Centre de Tecnificació que des de fa tres anys beca joves en risc d’exclusió social per realitzar un esport a alguna de les entitats esportives d’Amposta. “Arrela’t és una mostra clara que el treball en xarxa dona molts bons resultats, donant a moltes persones la possibilitat d’arrelament través de l’esport i apropant-nos a altres clubs i entitats“.

Finalment, el director general de Remsa, Fernando Muiño, detallava que “cedir els drets de patrocini a un projecte que ens sentim tant propi com Arrela’t i poder fer-ho de la mà de Winners, sinònim d’alt rendiment, és un pas més cap a la visibilització d’aquesta inciativa“. Com a patrocinadors, Remsa cedeix tots els drets d’esponsorització al projecte Arrela’t amb l’objectiu d’apadrinar i visibilitzar el projecte, una iniciativa de mentoria esportiva a través de la qual es beca a joves amb risc d’exclusió social per introduir-los en la pràctica de l’esport.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies