IniciFutbolEl canareu David Monge, ascendix com a àrbitre assistent a la 1a...

El canareu David Monge, ascendix com a àrbitre assistent a la 1a RFEF

El canareu David Monge ha assolit com a àrbitre assistent, muntar de categoria als seus 29 anys a la 1a RFEF. Després d’haver ascendit fa dos temporades a 1a catalana com a àrbitre principal durant dos temporades, el col·legiat de la delegació de les Terres de l’Ebre del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol, va decidir decantar la seva vocació a fer tasques de jutge assistent, on ha pogut culminar la seua meteòrica trajectòria amb aquest ascens a la tercera divisió del futbol estatal. Ha estat una temporada a 3a RFEF i dos campanyes a 2a RFEF fent tasques de jutge assistent.

Al mateix temps, a partir del proper mes d’agost, Pol Gòdia Soler, de 24 anys i de la delegació de Lleida, dirigirà partits a la Primera Federació masculina. Adscrit al Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol des del curs 2013-2014, arriba al tercer esglaó del futbol estatal després de cinc campanyes a la Segona Federació, on hi va donar el salt ràpidament després de xiular durant una temporada a la Tercera Divisió.

Ascensos a Segona Federació

A la Segona Federació també s’han produït més ascensos d’arbitres catalans com ha estat el casa de Xavier Alins Rodríguez, de 28 anys i de la delegació del Vallès Occidental, hi debutarà com a àrbitre principal. Després d’ingressar al CTA de l’FCF el curs 2014-2015, ha sumat experiència a la Tercera Federació al llarg de les últimes quatre temporades.

També puja a la categoria Jordi Serradelarca Serra, de 26 anys i de la delegació d’Osona. Adscrit al CTA de l’FCF des de la campanya 2014-2015, arriba a la Segona Federació després d’un pas de dues temporades per Tercera RFEF.

D’altra banda, els membres del Comitè tècnic arbitral de la delegació ebrenca que tenim a màximes categories, Pau Serrat ha pogut mantenir-se i Andrea Tena seguirà realitzant les tasques de línier a la 3a RFEF, compaginant-ho amb les funcions d’àrbitre assitent de la 1a RFEF femenina.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 65 = 69

Últimes notícies