IniciPoliesportiuCiclismeEl canareu Edu Prades segon dels representants espanyols la Volta a Grècia

El canareu Edu Prades segon dels representants espanyols la Volta a Grècia

Eduard Prades va finalitzar en trenta-cinquena posició, a la Volta a Grècia, en la que es va imposar el seu company portuguès del Caja Rural-Seguros RGA, Iúri Leitao, amb un temps de 15:04.58. El ciclista canareu va ser el segon millor classificat dels representats espanyols, a 49 segons del campió, per darrere de David González, també company d’equip a 43. Eduard Prades va ser un dels artífexs de què el Caja Rural-Seguros RGA, fora un dels protagonistes destacats de la Volta a Grècia, que va constar d’un pròleg i quatre etapes.

Com en l’anterior edició, va començar a l’illa de Creta, amb un pròleg a contrarellotge de 6 quilòmetres, i la primera etapa en ruta per Heraclión de 187’7 quilòmetres, la segona  Micenas – Kalamata de 178,3, la tercera, Costa Navarino – Cyparissia de 153, i l’última Costa Navarino – Antigua Olimpia de 133,5. Classificada com a prova de categoria UCI 2.1, la cursa va comptar amb la presència de sis equips professionals, el Bolton Equities Black Spoke,  Green Project-Bardiani CSF-Faizanè i Team Corratec, deu Continental i tres seleccions nacionals.