IniciMotorMotociclismeEl canareu Iker Garcia protagonitza dos remuntades al circuit valencià de Xeste

El canareu Iker Garcia protagonitza dos remuntades al circuit valencià de Xeste

Iker Garcia va reaccionar de forma molt positiva, per finalitzar en una meritòria quinta posició, en la tercera prova del Campionat d’Espanya de Superbike en Superstock 600. El jove pilot de les Cases d’Alcanar va protagonitzar dos remuntades al circuit valencià Ricardo Tormo de Xeste en les dos jornades, després d’una sèrie classificatòria, que no va ser gaire bona, propiciant la seua sortida des de la dècima plaça. En les dos curses es va imposar l’italià Manuel Rocca (Zivi Motor Corse), en la primera amb un temps d’1:39.245, per 1:40.824 d’Iker. La segona va ser més ràpida, amb l’italià invertint un temps d’1:38.982, i el de les Cases d’Alcanar, 1:39.894.

Iker Garcia reconeixia, que va haver de superar dos mànegues complicades “va ser un cap de semana difícil per a mi, ja que no vaig poder ocupar els primers llocs en la classificació, hi he tingut que apretar més per estar en les posicions de privilegi. Estic content del treball realitzat per l’equip durant tots els dies, i ara ja toca pensar en les pròximes cites de la competició”.

Després de les tres proves al circuit Ángel Nieto de Jerez, Motorland d’Alcanyis, i Ricardo Tormo a Xeste, Manuel Rocca es consolida al capdavant de la classificació general amb 86 punts, seguit del marbellí Jesús Rios amb 80, i el basc Xavi Zurutuza amb 76. Iker Garcia, ocupa l’octava posició amb 46.

La pròxima cita i quarta del Campionat d’Espanya de Superbike, serà l’11 de juny al circuit portuguès d’Estoril.