IniciBàsquetEl Cantaires CB Tortosa continua sense perdre cap partit

El Cantaires CB Tortosa continua sense perdre cap partit

El Cantaires CB Tortosa es va imposar per 61-68 a la pista del CB Constantí Black, per certificar el ple de victòries en el grup 9 de la Tercera Catalana, on ha guanyat els 12 partits disputats fins ara.

L’equip tortosí va guanyar amb més solvència del que indica el resultat final, en un partit on va portar sempre la iniciativa amb autoritat a partir del segon quart. El primer va ser més igualat finalitzant amb empat a 14. En el segon els tortosins amb 2-15 en els últims cinc minuts, van propiciar una bona renda de 25-38 al descans. Després van gestionar bé l’avantatge, tot i que el conjunt local no es va resignar a la derrota, lluitant fins als darrers instants.

Cantaires CB Tortosa: Arnau Pedret, Mascarell, Roger Pedret (23), Lluis Bel (12), Paris (3), Luna (6), Faiges (1), Gerard Rodríguez (3), Viader (12), Ganfornina (8).

El CB Rapitenc Bear Quimica, va tenir les seues opcions, però va acabar perdent a la pista del CB Montblanc VGL, per 82-75, després d’haver dominat en el primer i últim quart, empatar en el tercer i només perdre el segon, que va resultar determinant. L’encert ofensiu de Joan Ferrando no va ser suficient per a aconseguir el triomf.

CB Rapitenc Bear Quimica: Morales (5), Costes, Ferran Roman (10), Joan Román (1), Albiol (2), Gasparin, Espelta, Ferrando (34), Sancho (4) i Valls (9).

En la pròxima i dinovena jornada, el dissabte el Cantaires CB Tortosa rebrà al pavelló del Temple a les 17:00 hores al CB El Carme, i el CB Rapitenc Bear Quimica tindrà descans.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.9), després d’aquesta dissetena jornada, clicant la imatge adjunta: