IniciB脿squetEl Cantaires d贸na un pas molt important superant al Reus Deportiu

El Cantaires d贸na un pas molt important superant al Reus Deportiu

El Cantaires va reaccionar en l’煤ltim quart per remuntar el tanteig que tenia advers, basant-se en una bona defensa, factor determinant del triomf tortos铆 a la pista del Reus Deportiu. L’equip dirigit per Jordi Adell, tot i afrontar el partit amb baixes, amb esta segona vict貌ria consecutiva, d贸na un pas molt important en les seues aspiracions de consolidar-se a la Segona Catalana, la temporada despr茅s del seu ascens. Els reusencs van portar la iniciativa en el primer quart, sobretot a partir del minut 6, aconseguint un parcial 9-4.

En el segon quart va continuar la igualtat, destacant ja la bona defensa tortosina, que va permetre arribar al descans amb un desavantatge nom茅s de dos punts (27-25). Es va complicar la situaci贸 en el tercer quart dominat pels locals, amb parcial favorable de 8 punts, finalitzant amb 47-37.

En l’煤ltim per铆ode el Cantaires va sortir mentalitzat i la seua bona defensa, va dixar al rival sense anotar en els primers cinc minuts, situant-se al davant al marcador (47-48), despr茅s d’un parcial favorable 0-11. L’煤ltima fase va ser molt igualada per貌 amb el Cantaires sempre per davant amb m铆nimes avantatges, assegurant la vict貌ria en l’煤ltim minut des de la l铆nia de tir lliure.

El pr貌xim dissabte rebran al pavell贸 del Temple a les 17:45 al Torreforta B, coer de la classificaci贸, que ha ressorgit i porta dos vict貌ries consecutives.

FITXA T脠CNICA:

CB REUS DEPORTIU, 54 (27)
DAVIMA CANTAIRES CB TORTOSA, 57 (25)

CB Reus Deportiu: Oriol Garcia (2), Orellana (12), Castellarnau (1), Oliv茅 (11), Rau (3), cinc inicial, Asensio, Delgado (11), Aitor Mart铆nez (12), Beratze, Grau (2).20 faltes personals. Tres triples. 17/30 tirs lliures.

Davima Cantaires CB Tortosa: Arnau Pedret (7), Luna (15), Colom茅, Arnau Carles (9), Salvad贸, cinc inicial, Pau Martin (7), Mascarell (2), Mora (10), Espin贸s (3), Pru帽onosa (4). 28 faltes personals, eliminat Luna (37′). Cinc triples. 6/17 tirs lliures.

脌rbitres: Juan聽Torrecillas聽Ozaez聽i Ramon Paris Garcia.

Parcials: 16-11; 11-14; 20-12; 7-20.

La classificaci贸:聽

Podeu veure la classificaci贸 de 2a catalana (g.1), despr茅s de la dinovena jornada de la competici贸, clicant la imatge adjunta: