IniciBàsquetEl Cantaires no pot superar el difícil obstacle de la visita del...

El Cantaires no pot superar el difícil obstacle de la visita del Valls

El Davima Cantaires CB Tortosa no va estar al seu millor nivell de joc, i a més es va trobar davant amb un dels equips més potents de la categoria. El CB Valls BNA va portar sempre la iniciativa, a excepció dels primers minuts de partit. Al minut 6 amb 12-7, els visitants que van dificultar molt l’atac tortosí amb una agressiva i pressionant defensa, van aconseguir un parcial  2-12, per tancar aquest primer quart amb una renda de cinc punts. Les diferències van anar creixent i al descans, l’equip vallenca ja dominava per quinze punts d’aventage (26-41).

El tercer quart va ser el mes igualat, amb encert en atac per part dels dos equips, amb Ferraté amb tres triples com a protagoista dels visitants. En l’ùltim quart i amb una desaventatje de 15 punts, els locals van intentar reduir diferències amb dos triples de sortida, però sense continuitat en atac, mentre el CB Valls, va continuar inspirat en els llançaments.

El pròxim dissabte l’equip tortosí tornarà a jugar com a local, en aquesta ocasió al pavelló de Ferreries, a les 19 hores, desprès de l’acte de presentació dels equips del club. Afrontaràn un altre repte amb la visita del Teixidó Associats CB Balaguer, un altre dels aspirants a l’ascens.

DAVIMA CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 63 (26)
CB VALLS BNA, 85 (41)

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (6), Lluís Bel (12), Luna (9), Carles (2), Antxon Hernández (6), Carles (3), cinc inicial, Martín, (5), Mascarell ( 4), Colomé (2), Roger Pedret (8), Espinós (6), Salvadó,Pruñonosa (2). 19 faltes personals, eliminat Antxon Hernández (40′). Sis triples. 16/21 tirs lliures.

CB Valls BNA: Menéndez (11), Raji (2), Oller (6), Verdún (5), Ferraté (21), cinc inicial, Cañellas (11), Piñol, Tell (8), Esteve (7), Marques (5), Todà (9). 22 faltes personals, eliminat TelL (32′). Deu triples. 17/19 tirs lliures.

Àrbitres: Alexandre Fuentes i Albert Riera

Parcials: 14-19, 12-22, 24-24, 13-20.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la setena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: