IniciBàsquetEl Cantaires Tortosa supera al Rapitenc en la recuperació, però perd a...

El Cantaires Tortosa supera al Rapitenc en la recuperació, però perd a la pista del Reus Deportiu

Cap de setmana intens per al Davima Cantaires CB Tortosa, amb la disputa de dos partits amb diferent signe.

REUS DEPORTIU, 70
CANTAIRES CB TORTOSA, 55

Reus Deportiu: Cárdenas (18), Sabaté (12), Favre (20), Llauradó (3), Enric Sánchez (6), cinc inicial, Colom (10), González. 18 faltes personals. Cinc triples (Llauradó, Colom 2, Sabaté 2)
Davima Cantaires CB Tortosa: Mascarell (11), Bel (8), Paris (5), Gerard Rodríguez (4), Salvadó (11), cinc inicial, Luna (11), Faiges (1), Patón, Ganfornina (4). 17 faltes personals. Dos triples (Salvadó i Paris)
Parcials: (19-16), (22-15), (17-13), (12-11).

En la primera confrontació va perdre a la pista del Reus Deportiu per 70-55, en un partit on l’equip tortosí sempre va anar a remolc del seu rival i per darrere en el marcador, sense trovar la formula per superar la defensa local.

CB RAPITENC, 64
CANTAIRES CB TORTOSA, 83

CB Rapitenca Bear Química: Morales (1), Ferran Roman (10), Josep Gasparin (6) Ferrando (19), Sancho (12), cinc inicial, Costes, Joan Roman (16), Ian Gasparin. 28 faltes personals, eliminat Josep Gasparin (34′). Tres triples (Joan Roman 2 i Ferrando).
Davima CB Cantaires:
Mascarell (13), Paris (11), Luna (23), Salvadó, Ganfornina (4), cinc inicial, Martin, Bel (6), Faiges (4), Gerard Rodriguez (11), Espinós (8), Patón (3). 22 faltes personals, eliminat Gerard Rodríguez (40′). Deu triples (Luna 5, Paris 3, Gerard Rodríguez i Patón)
Parcials: (16-12), (21-27), (11-21), (16-23).

El Davima Cantaires es va imposar en el duel ebrenc de la Tercera Catalana, superant al CB Rapitenc, que va sorprendre en el primer quart, portant sempre la iniciativa. Al segon molt igualat i després d’alguns empats, els tortosins van remuntar amb el gran encert en el llançament exterior amb quatre triples, per marxar al descans per davant (37-39). Les diferències es van anar incrementant en la segona part, en la que va portar sempre la iniciativa el conjunt tortosí amb major encert ofensiu.

REUS PLOMS SALLE VERD, 63
CB RAPITENC BEAR QUIMICA, 70

Reus Ploms Salle Verd: Pau Rodriguez (4), Bages (3), Alexander Garcia (4), Pallejá (14), Chaves (21), cinc inicial, Amigó (8), Castillo, Sardina (3), Llauradó, Martin (6).24 faltes personals, eliminat Pau Rodríguez (37′). Cinc triples (Palejá 2, Chaves 2, Sardina).
CB Rapitenc Bear Química: Morales (3), Ferran Roman (7), Josep Gasparin (10), Ferrando (20), Sancho (7), cinc inicial, Costes (7), Joan Roman (8), Espelta, Valls (8). 21 faltes personals, eliminat Josep Gasparin (37′). Cinc triples (Valls, Josep Gasparin, Morales, Costes, Ferrando).
Parcials: (11-20), (21-13), (12-17), (19-20).

Treballada victòria del conjunt rapitenca a domicili, sorprenent des de l’inici del partit al conjunt reusenc. En el primer quart els rapitencs van aconseguir en els últims cinc minuts un parcial favorable (2-16), que el va permetre capgirar el marcador i agafar la iniciativa. Es va complicar la situació en el segon, amb més problemes en atac, que van permetre als locals marxar al descans a només un punt dels rapitencs (32-33).

La segona part va resultar molt igualada però sempre amb els visitants portant la iniciativa i per davant al marcador.

En la resta de la jornada es van registrar aquests resultats: AB Vendrell 2, 68-AE Claret de Valls, 63; El Carme Bàsquet, 59-CB Torreforta B, 64; Cofran 95 CB Cambrils, 71-ASISA Sant Pere i Sant Pau, 36; CB Constantí Black, 61-CB Morell B, 58.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.9), després de la vint-i-dosena jornada, clicant la imatge adjunta:

Primera derrota ampostina

El CB Amposta Pneumàtics Armando Pueyo, va perdre el primer partit de la fase d’ascens a la pia del CB Constantí Green per 75-69. L’equip ampostí va dominar en el primer quart tot i l’encert en els llançaments triples del rival, i va portar la iniciativa fins al descans (31-38).

A la segona part va continuar l’encert en els triples dels locals però al final del tercer quart continuaven dominant els ampostins (50-54), L’últim va resultar determinant, els locals van continuar encertats en el llançament exterior aconseguint un parcial favorable (25-15), per remuntar i guanyar el partit. En l’altre partit del grup el CB Bellvei, líder en solitari, va superar 80-65 al CB Torredembarra B.

En el segon grup per la lluita de la quinta plaça, el CB Móra d’Ebre va guanyar 53-58 a la pista del Rocabruna Sots-25, i el CB l’Ametlla de Mar va perdre per la mínima, 79-78 a la del CB l’Arboç- El partit entre l’AES Stockplus de la Sénia i CB Calafell es disputarà el 24 d’abril.