IniciBàsquetEl Cantaires Tortosa i CB Rapitenc finalitzen en segona posició del seu grup la primera...

El Cantaires Tortosa i CB Rapitenc finalitzen en segona posició del seu grup la primera fase de Tercera Catalana

TERRES DE L’EBRE // Amb la segona posició final del seu grup, però amb diferents sensacions, el Davima Cantaires CB Tortosa i el CB Rapitenc Bear Quimica, han finalitzat la primera fase de Tercera Catalana.

Al grup 12 B, l’equip tortosí va superar per 77-53 al CB Montblanc VGL, equip amb el qual havia perdut a domicili en la passada jornada, i que va tornar a resultar un rival complicat, sobretot en els tres primers quarts, encara que la iniciativa en el marcador sempre va ser favorable als tortosins, que amb parcial 16-12 i 13-12, van arribar al descans amb una mínima renda de cinc punts (29-24). Va continuar la igualtat al tercer, on curiosament els visitants van tornar a anotar 12 punts (19-12), i en l’últim el Davima Cantaires va augmentar diferències amb un parcial 29-17, en el quart de major encert ofensiu. Àlex Salvadó i Jonàs Bastrakov amb 14 punts, Lluís Bel amb 13 i Hèctor Paris, 10, van arribar als dobles dígits. La classificació ha estat encapçalada pel Reus Deportiu amb 11 punts, seguit de Davimia Cantaires CB Tortosa, 10; CB Montblanc VGL, 9 i El Carme, 4.

Al grup 12 A, el CB Rapitenc Bear Quimica va perdre a la seua pista amb el CB Salou B, el seu botxí de la jornada anterior, per 65-77. Els rapitencs van anar a remolc des del primer quart, amb iniciativa visitant per 13-23. Més igualtat en el segon (13-15), per arribar al descans amb una bona renda del CB Salou B, dominant per 26-38. També es van imposar en el tercer per 15-21, arribant a tenir una màxima diferència de 20 punts en el tram final 39-59, després de dos triples consecutius. En l’últim quart els rapitencs que no es van rendir en cap moment, van millorar en atac, per anotar-se a favor seu el parcial per 24-18. Pau Pastor amb 19 punts, Ferran Roman amb 15 i Joan Roman amb 11, van finalitzar amb dobles dígits, mentre Antonio Sarita amb 17 punts, i 4 triples va tornar a ser determinant per al CB Salou, com en l’anterior jornada. El Salou B, ha finalitzat líder amb 12 punts, seguit del CB Rapitenc Bear Quimic amb 9, Reus Ploms Salle C, 8 i CB Constantí Black, 7.