IniciBàsquetEl CB Amposta deixa al rival amb només dos punts en l'últim...

El CB Amposta deixa al rival amb només dos punts en l’últim quart per certificar la remuntada

L’equip ampostí va reaccionar a temps, per remuntar en l’últim quart, un partit que després d’un bon inici, s’havia complicat molt.

El Bàsquet Amposta va començar molt encertat en atac, arribant al final del primer quart amb una bona renda de 9 punts. L’efectivitat va baixar en el segon, favorable als visitants, que marxaven al descans a només cinc punts (39-34).

Després del descans no va millorar la situació per als ampostins, molt col·lapsats en atac, propiciant que el seu rival portés la iniciativa en el joc i el marcador (48-52), en finalitzar el tercer quart. Va reaccionar a temps l’equip ampostí, sortint amb un triple de Dasi, per remuntar amb els tirs lliures de Pau Pastor, i la poca efectivitat del seu rival, que no va poder superar la defensa ampostina, anotant tan sols dos punts en aquest període.

CLUB BÀSQUET AMPOSTA, 62 (39)
EL CARME BÀSQUET, 54 (34)

CB Amposta: Dasi (6), Castan (5), Pastor (18), Leyenda (5), Kevin Ruiz (4) -cinc inicial- Hamza (8), Masdeu (1), Abella (3), Gisbert, Pech (2), Barberà (10). 17 faltes personals. Quatre triples. 12/22 tirs lliures.

El Carme Bàsquet: Aguiló, Juan Luis Molés (20), Farrús, Argilaga (3), Gabriel Martínez (14) -cinc inicial-, Lara (1), Bondia, Rajab (4), Pablo Molés (6), Ndoukoumane, Demestre, Víctor Díaz (6). 22 faltes personals, eliminat Víctor Díaz (38′). Quatre triples. 6/12 tirs lliures.

Àrbitres: Júlia Cruelles Garcia i Josep Maria Muñoz Redón.

Parcials: 24-16; 14-18; 9-18; 14-2.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la vint-i-unena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta:

Intens cap de setmana del sènior femení

Cap de setmana amb molta activitat per al Bàsquet Amposta a la Tercera Catalana, amb la disputa de dos partits. En la primera confrontació amb el CB Vila.seca Blau, l’equip ampostí es va imposar amb solvència per 51-31, portant des de l’inici la iniciativa en el joc i el marcador. Tres triples consecutius en el tercer període van dixar gairebé sentenciat el partit. Adedjoumon Maelis amb 18 punts va ser la màxima anotadora.

En el segon partit, van perdre per 56-47 a la pista del CB La Selva. L’equip ampostí va anar per davant en els dos primers quarts, arribant al descans amb tres punts d’avantatge (22-25). En el tercer quart només van anotar vuit punts, i les locals van remuntar. Després del 35-33 ja sempre van anar per davant. Paula Casajust amb 15 punts va ser la màxima anotadora visitant.