IniciBàsquetEl CB Amposta va portar sempre la iniciativa a la pista del...

El CB Amposta va portar sempre la iniciativa a la pista del Morell

L’anotació de Pau Pastor va tornar a ser un factor determinant en la victòria del Bàsquet Amposta, que al primer quart va portar el control del partit, fins a situar un parcial favorable de 10 punts, que es va ampliar al segon per arribar al descans, amb el partit molt propici per als seus interessos, amb un avantatge de 13 punts.

Es va complicar la situació en el tercer quart, amb un conjunt local encertat des de la línia de 6,75, i amb l’anotació de quatre triples en quatre minuts, van reduir diferències fins a situar-se, a tan sols dos punts (44-46). En l’últim quart la defensa ampostina, va dixar al rival, amb només 7 punts, i amb un parcial inicial de 0-8, van recuperar l’avantatge de dos dígits al marcador, administrant molt bé la diferència favorable, anotant en els dos últims minuts només des de la línia del tir lliure.

CB MORELL ‘B’, 53 (24)
CB AMPOSTA, 63 (37)

CB Morell ‘B’: Navarro (1), Alejandro Pérez (7), Èric Rodriguez (4), Cristian López (13), Sanahuja (9) -cinc inicial-, Bondia, Marzo (9), Rubio (5), Prats, Pedreira (5), Lluc Fernández. 26 faltes personals, eliminat, Navarro (39′). Set triples. 12/23 tirs lliures.

CB Amposta: Dasi (9), Bianchin (2), Hamza (1), Pastor (26), Abella (9) -cinc inicial- Castan (6), Fortuño (2), Kevin Ruiz (6), Pech (2). 22 faltes personals. Cap triple. 16/30 tirs lliures.

Àrbitres: Lluís Rigal Mata i Gerard Garcia Llaberia.

Parcials: 11-21; 13-16; 22-12; 7-14.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la vint-i-quatrena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: