IniciFutbol2ª CatalanaEl CD Castelló B supera al CF Amposta i s'emporta el Trofeu...

El CD Castelló B supera al CF Amposta i s’emporta el Trofeu de Festes Majors

ESPORTS // El CD Castelló B es va proclamar camió del Trofeu de Festes Majors d’Amposta, derrotant per 0-3 al conjunt amfitrió. L’equip castellonenc va ser més efectiu, imposant la seua superior categoria. Es van avançar molt aviat al marcador, amb el gol al minut 8 de Marc Pitarch, i a cinc minuts per al descans Nico Cabanes marcava el segon. A la segona part ho va intentar de nou el conjunt ampostí, però sense poder superar al porter visitant. Marc Pitarch al minut 57 deixava gairebé sentenciat el partit, amb la consecució del tercer gol, el segon del seu compte particular.

CF Amposta: Gerard Tomás, Solanellas, Arnau, Corella, Martos, Adrià Calleja, Peque, Marc López, Ferran Lluis, Becerra i Felipe. També van jugar: Jordi Aliau, Joel Fernández, Jesús Ferreres, Panisello i Cano.

CD Castelló ‘B’: Pablo Garcia, Guimerá, Fuentes, Marc Pitarch, Nico Cabanes, Panedés, Heredia, Llorens, Tejón, Madrid i Salort. També: Miñana, Dani Tena, Chumillas, Cuenca i Iker Gómez.

Àrbitre, Sr. Xavier Velasco Recasens, assistit a les bandes per Sergio Torres Martínez i Pau Melich Aran. Va amonestar a Becerra (31′) per part de l’Amposta i als visitants Salort (31′) i Miñana (85′).