IniciFutbol2ª CatalanaEl CD Tortosa 2022-2023 es marca l'ascens com a objectiu d'aquesta temporada

El CD Tortosa 2022-2023 es marca l’ascens com a objectiu d’aquesta temporada

El nou projecte del CD Tortosa de cara a la temporada 2022-2023 amb Jordi Fabregat al capdavant de l’staff tècnic, va viure dissabte la posada de llarg davant l’afició en la presentació oficial de la plantilla a l’Estadi Municipal Josep Otero.

Després de la presentació de les pubilles i pubilletes que representaran el CD Tortosa i l’EF Dertusa a les properes Festes Majors de la Cinta’22, amb la presència de la representant del club la Srta. Paula Sintorres, pubilleta del 2021, que va lliurar-li a l’alcadessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i al president de l’entitat, Mariano Curto, uns rams de flors i uns obsequis que li van lliurar a Laia Bailach Moreno (representant enguany de l’EF Dertusa) i a la pubilleta Mireia Pérez Mascarell i la pubilla Ariadna Subirats Colomé representants del CD Tortosa, es va donar pas a la presentació dels components de la plantilla amb les novetats de Rafa Llop (CD Náxara); Gerard Tomàs, Arnau Beltran, Peke (Amposta); Genís Arrastraria (FC Ascó/Jesús Catalònia), Ibra (Perelló), Nabil, Pau Cardona, Yassine i Roger Garcia (Tortosa B) i Joan Gisbert (juvenil) i les renovacions de Dome, Marc Bernardo, Roger Escribà, Manu i Pau Abelló i els diferents components de l’staff tècnic encapçalat per Jordi Fabregat amb Hilari Rodríguez fent les tasques de segon entrenador i Baltasar Capera com a tècnic del juvenil. No van ser presents en aquesta posada de llarg el porter Gerard Tomàs i els davanters Jack Cid (l’Ametlla de Mar) i Yassine. També es van presentar els juvenils que faran la pretemporada amb el primer equip Uriel Cardona, Pau Miralles, Jordi Sorolla i Ferran Esquerré.

Els protocolaris parlaments del capità Dome; del delegat federatiu a les Terres de l’Ebre Miquel Piñol en representació de la FCF; de Jordi Fabregat com a màxim representant de l’staff tècnic roig-i-blanc; del president del CD Tortosa, Mariano Curto i per últim l’alcaldessa Meritxell Roigé, que tots van coincidir en marcar-se l’objectiu ambiciós de l’ascens a primera catalana a final de temporada. Després es va procedir a la protocolària foto de plantilla, que va precedir al partit de preparació davant el Vila-seca.

Victòria davant el Vila-seca

El quart test de pretemporada dels roig-i-blancs i que va acabar amb un triomf solvent per 2 gols a 0 davant un conjunt de Pasquale Casá, que parteix entre els candidats a lluitar a estar en les places d’ascens al subgrup tarragoní.

Als primers compassos del partit el juvenil Pau Miralles rematava de cap al segon pal una centrada de banda dreta de l’atac tortosí amb el gol que avançava als de Fabregat al marcador (8′). Fins al descans major possessió i les millors arribades van ser per als de la capital del Baix Ebre, que no passaven engúnies defensives fins al descans.

A la represa el Tortosa va sortir a sentenciar el partit, i després de dues arribades dels visitants, Peque perdonava sol contra el porter sortint-li la rematada massa tova al cos del Nelson (59′). Tres minuts després Arnau provava fortuna en una rematada creuada des del vértex esquerre de l’àrea a la que el porter tarragoní responia de punys desviant l’esfèric. Dome des de la frontal, connectava una rematada ajustada al pal a la que Nelson responia desviant a córner (68′). Quatre minuts després Peque li filtrava una pilota cap a Joan Martinez que arribant un pel forçat rematava tocant al cos del porter i la pilota quedava morta refusant el perill un defensor. Perdonaven els de Jordi Fabregat, que tindrien un ensurt en una internada per l’esquerra que li arribava a Jona (76′) que des del vértex de l’area rematava creuat al costat de la creueta esquerra de la porta tortosina. Joan Gisbert després de driblar al darrer defensor es quedava sol i rematava massa fluix a les mans del porter del Vila-seca (79′). Ferran, robant-li la cartera al darrer defensor visitant, encarava totsol contra el porter Nelson però la seva rematada es perdia excessivament creuada al costat del primer pal (84′). Quan s’enfilava la recta final del partit i amb el Vila-seca cercant l’empat, després de la sortida d’un córner des de l’esquerra, el refús defensiu propiciava un contracop de tres contra el porter on Genís Arrastraria encarava a Nelson el driblava i marcava a plaer el 2-0 ja definitiu (86′).

Aquesta setmana dos nous tests, davant la Rapitenca de tercera divisió (dimecres 24 d’agost a les 20 hores en el partit de presentació dels de la Devesa) i diumenge vinent a la 49a edició del Mariano Toha en que s’enfrontaran a la UE Aldeana a partir de les 18 hores.