IniciFutbol2ª CatalanaEl CD Tortosa anuncia un superàvit de més de 5.000 € en...

El CD Tortosa anuncia un superàvit de més de 5.000 € en una assemblea amb poca participació

El CD Tortosa va celebrar dimarts una assemblea poc participativa on van assistir poc més de 30 persones comptant els membres de la junta directiva i els socis presents, menys d’un 10% de la totalitat dels socis de l’entitat. Durant la sessió, la junta directiva va poder fer un balanç positiu del seu primer any de gestió al capdavant del club, anunciant un superàvit de 5.270 euros en el tancament dels pressupostos, que finalment van ser superiors al previst tant en ingresos com en despeses, que han arribat a situar-se en poc més de 220.000 euros comptabilitzant el futbol base i el primer equip. 

Per a la pròxima temporada, la junta directiva encapçalada per Mariano Curto va presentar un pressupost de 189.924 euros, 89.000 euros d’estos destinats al primer equip, la qual cosa suposa una rebaixa de prop de 30.000 euros, tot i considerar que el pressupost inicialment establert per a la passada temporada era de 164.000 euros, una xifra que va fixar-se amb l’entrada de la nova junta directiva, sense poder comptabilitzar tots els ingresos i despeses que finalment ha tingut el club.

L’altre dels punts importants de l’assemblea va ser l’informe sobre el deute que l’entitat arrossega d’anteriors temporades, que s’ha aconseguit rebaixar en prop de 50.000 euros després d’haver pogut líquidar alguns dels conceptes pendents i d’haver negociat alguns dels deutes amb proveïdors i principalment amb un grup d’exdirectius del club, que han acabat acceptant una considerable rebaixa de la quantitat pendent i uns terminis de cobrament que han ajudat a resoldre la situació. D’esta manera, l’equip directiu, al qual s’incorpora Rafel Roig com a nou membre, ha aconseguit rebaixar en prop de 50.000 euros el deute del club en una sola temporada.

Pel que fa a la planificació esportiva per a la pròxima temporada, la junta directiva s’ha fixat com a objectius esportius poder ascendir un equip a Preferent en cada categoria de futbol base i buscar l’ascens del primer equip a Primera Catalana. L’equip de Germán Inglés, que dilluns iniciarà els entrenaments, es presentarà davant la seua afició el pròxim dia 15 amb l’habitual acte, previst per a les 19 h i un posterior partit davant el Remolins-Bítem.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 15

Últimes notícies