IniciFutbol2ª CatalanaEl CD Tortosa convoca l'Assemblea General de socis

El CD Tortosa convoca l’Assemblea General de socis

D’acord amb la reunió celebrada el passat 22 de juny, la Junta Directiva del CD Tortosa, convoca l’Assemblea General Ordinària de socis corresponent al 2022 que tindrà lloc al Centre Cívic de Ferreries, aquest dijous 28 de juliol a les 20:15 hores de primera convocatòria i a les 20:30 de segona, amb un ordre del dia que consta d’un total de 7 punts.

Després de l’aprovació de l’acta de l’assemblea anterior, el president Mariano Curto farà el seu informe, i a continuació s’informarà sobre el procés de col·laboració i relacions del club aquesta temporada amb l’Ebre Escola Esportiva, i la petició d’autorització per a iniciar les negociacions de cara a la possible fusió de les dues entitats.

En el quart punt de l’ordre del dia es tractarà sobre la remodelació de la Junta directiva i en el quint del projecte esportiu de la pròxima temporada, dels equips amateurs i de futbol base.

En el sext punt, s’informarà de la situació econòmica i la seua posterior aprovació, tractant-se també el tema de les quotes i la presentació del pressupost per la temporada 2022/23. L’Assemblea finalitzarà com és habitual amb el torn de precs i preguntes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 12 = 15

Últimes notícies