IniciFutbol2ª CatalanaEl CD Tortosa supera 3-1 a la UD Jesús i Maria en...

El CD Tortosa supera 3-1 a la UD Jesús i Maria en el primer assaig de pretemporada

El CD Tortosa va disputar al municipal Josep Otero el primer partit amistós de pretemporada, superant per 3-1 a la UD Jesús i Maria de Tercera Catalana. El partit on els jugadors dels dos equips encara van evidenciar la falta de rodatge, va servir per millorar aquesta posada a punt inicial, després de les primeres sessions de pretemporada. La primera part va finalitzar sense gols, que no van arribar fins al segon període. Als minuts 54 i 64, l’equip tortosí es va avançar amb els gols de Roger Escribà i Guillem Navarro, reduint diferències la UD Jesús i Maria al minut 75, en una acció de Roger Solà.

A 10 minuts per al final, Dani Casas, que ha pujat al juvenil després d’aconseguir l’ascens a preferent amb l’equip cadet, va marcar el tercer gol del CD Tortosa, que el pròxim dissabte a les 18:00 hores efectuarà la presentació oficial de la seua plantilla i a continuació disputarà un patit amistós amb el CF Pobla de Mafumet de tercera divisió. Seguirà la posada a punt del conjunt de Guillermo Camarero amb els partits de preparació del dia 19 d’agost a les 20:00 hores davant el CF Jesús Catalònia de tercera catalana; el divendres 21 d’agost primer assaig a domicili amb el FC Ascó que enguany retorna a la tercera divisió després de dos temporades. El 27 d’agost, intervindrà en un triangular al municipal d’Ulldecona, amb l’equip local també de Segona Catalana i el CF Traiguera del grup 1 de la Primera Regional valenciana, i el diumenge 29, al municipal Josep Otero, com totes les temporades, jugarà el Trofeu Mariano Toha, en la primera semifinal que els enfrontarà a l’amfitrió UE Remolins-Bítem en el partit que obrirà la 48a edició d’enguany. Els dos últims amistosos, abans de la competició oficial, els disputarà com a visitant, el 4 de setembre a la Devesa amb la UE Rapitenca de primera catalana, i el 8 de setembre al Vilar amb la UE Valls també d’una categoria superior.