IniciFutbol2ª CatalanaEl CD Tortosa supera a l'Aldeana en el debut de Jordi Fabregat...

El CD Tortosa supera a l’Aldeana en el debut de Jordi Fabregat a la banqueta

Jordi Fabregat ha començat amb bon peu en la seua tercera etapa com a tècnic del CD Tortosa, aconseguint l’equip tortosí la victòria per 1-2 a l’Estadi de la Unió davant la UE Aldeana. El conjunt roig-i-blanc ha ofert una de les seues millors versions d’aquesta temporada, millorant en molts aspectes del joc, amb més verticalitat, bona pressió a la sortida de la pilota del rival, i només amb l’assignatura pendent d’aprofitar millor les nombroses ocasions creades. Només la manca d’un major encert en el remat, i les bones intervencions del porter Sergio Aure, han impedit al Tortosa sentenciar abans un partit, en el que ha portat la iniciativa.

A la primera part els jugadors del conjunt tortosí han disposat de bones oportunitats, mentre el seu porter José arribava al descans sense gaires intervencions, Sergio Aure va estar molt encertat, per neutralitzar alguns remats perillosos del seu rival.

A la segona part ha continuat insistint l’equip tortosí, però el gol no ha arribat fins al minut 71, quan en una excel·lent acció de Konu, ha permés inaugurar el marcador a Joel Marigot, que acabava d’entrar al terreny de joc.

Al minut 77 s’ha produït la jugada més polèmica del partit, quan l’arbitre Víctor Garcia Doz, ha sancionat amb penal una intervenció del porter José, al que les protestes li han valgut l’expulsió en veure la tarjeta roja directa. El màxim golejador local Nacho, ha estat l’encarregat de ntentar la transformació des del punt fatídic, per Roger Garcia, que ha entrat per ocupar el lloc de la porteria, ha desviat el seu llançament, evitant l’empat. Al minut 85, Konu ha rematat al segon pal una centrada de De la Torre per marcar el segon gol. En temps de descompte al minut 91, amb un gol en pròpia porteria de Manu, l’Aldeana ha reduït diferències, però ja gairebé sense temps per buscar l’empat.

Amb aquesta victòria l’equip tortosí manté intactes les seues opcions de lluitar encara per l’ascens, situant-se a un sol punt dels colíders, Reddis i Cambrils Unió, que s’enfronten demà a partir de les 17 hores de la tarde al municipal de Reus.

Podeu veure la classificació després de la quarta jornada al grup d’ascens a primera catalana, clicant la imatge inferior: