IniciHandbolEl CE Tortosa empata amb el CH Ribes i acumula dos jornades...

El CE Tortosa empata amb el CH Ribes i acumula dos jornades consecutives puntuant a la 2a Catalana masculina d’handbol

SÈNIOR MASCULÍ (2a CATALANA)

CE TORTOSA, 32 (17)
CH RIBES, 32 (17)

CE Tortosa: Uani Tamosinas, Jordi Audi (3), Robert Ciurana (3), Blai Carrillo (3), Jesús Granados (4), Marc Salomó (7), Joan Enric Caballé, Fermin Burgues (3), David Barrobés (1), Martin Katriel Ramírez (8), Jaume Cartoixa (1), Marc López (2).

Segon partit consecutiu puntuant del sénior del CE Tortosa a la Segona Catalana. Primera part amb un inici fred per part dels tortosins que va provocar haver d’anar tota la segona part a remolc en el marcador, però a poc a poc amb una bona defensa i atacs treballats van recuperar el desavantatge per acabar la primera part amb empat a 17. La segona part ha seguit una dinàmica similar, amb excessiva irregularitat, alternant fases bones de joc amb altres amb menys encert. Els tortosins van jugar millor quan estaven en inferioritat que quan tenien superioritats. En un partit amb un final apassionant, quan faltaven dos minuts els tortosins van capgirar el marcador, però dos exclusions seguides van provocaren que jugassen els últims segons amb clara inferioritat així i tot els jugadors que estaven al camp van aconseguir un meritori empat a 32.

Cal destacar la gran actuació col·lectiva de l’equip que una setmana més ha aconseguit contraposar-se a les significatives baixes que tenia. En la sexta jornada CE Tortosa jugarà aquest dissabte a les 20:00 hores al pavelló Els Quatre Hereus amb el CH Sant Esteve Palautordera B.

JUVENIL MASCULÍ (1a CATALANA)

CE TORTOSA, 26 (13)

CH CARDEDEU, 31 (15)

CE Tortosa: Unai, Yannick (1), Manel (2), Damià (1), Andrés (2), Pep (10), Adrián (2), Gerard (1), Isidro (5), Fran (1), Dídac (1), Izan.

Tot i encetar el marcador, els tortosins van tenir dificultat en mantenir la igualtat dels primers minuts, ja que es trobaven amb dificultats en defensa. I els vallesans anaven trobant cada vegada més espais per arribar a porteria. Al minut 10 el resultat era ja 6-7. L’equip local s’esforça per tal que la diferència en el marcador no es vaja eixamplant, i en diverses ocasions aconsegueix interceptar la pilota al rival i completar el contraatac, així retalla distàncies i al minut 23 arriba a l’empat. El rival demana temps que els locals aprofiten per a recuperar l’alé després de l’esforç invertit en la remuntada. Els darrers 5 minuts de la primera part els visitants encapçalen de nou el marcador, arribant al descans amb el resultat de 13-15.
Amb la represa els tortosins mostren molt bon joc, ferms en defensa i letals en l’atac. Els porters una vegada més van ser claus amb les seues intervencions. Al minut 5 ja s’arriba a l’empat a 16 i el següent quart d’hora de joc els tortosins dominen el partit fins que torna la irregularitat, errades en llançaments a porteria, pèrdues de pilota i feblesa en defensa. El rival capgira el marcador i l’encapçala. Al minut 23 temps, mort local. L’intens treball defensiu provoca inferioritat numèrica per exclusions, i amb poc encert de cara a portaria, finalitzant el partit amb el triomf visitant.

CADET MASCULÍ (1a CATALANA)

CE TORTOSA 28 (11)
CH BARCELONA SANTS VERD 25 (16)

CE Tortosa: Izan Borrega, Octaviano Birdan, Aaron Buera, Marc Cid, Marc Delgado, Joel Galán, Pau Gallart, David Monlleó, Unai Puigcerver, Ian Reverté, Jazint Robin, Joan Soler, Marc Subirats. Entrenador: Alejandro Castro.

Partit de la quarta jornada de la Lliga catalana on el CE Tortosa volia encadenar la segona victòria consecutiva enfront del tercer classificat.

Primers minuts amb imprecisions, que van afavorir al conjunt visitant, que fins al minut 25 de la primera part va tenir diferències al seu favor entre els 2 i 3 gols. S’arribava al descans amb un desavantatge de cinc gols (11-16) que feia presagiar una clara derrota.

A la segona part l’equip sortia amb la ferma convicció de remuntar el partit. Els primers minuts van ser claus en el resultat del matx donat que, a base d’entrega i coratge, els tortosins van retallar distàncies.

Malgrat tot, l’equip visitant no donava el braç a tòrcer i, al minut 15, continuava amb un marcador favorable d’un gol (18-19). Però el CE Tortosa en clara línia ascendent i esperonats pel seu públic van remuntar per segona vegada consecutiva.

INFANTIL MASCULÍ ROIG (2a CATALANA)

CE TORTOSA “ROIG” 42 (20)
CEH VENDRELL 6 (2)

CE Tortosa Roig: Dani, Igor, Alexander, Alexis, Arnau, David, Iker, Mario, Martí, Tomàs, Xavi.

El partit va ser de domini local de principi a fi, molt sòlid en defensa durant tot el partit, provocant que molts atacs del CEH Vendrell acabassen amb pèrdua de pilota o amb llançaments forçats des de lluny davant la impossibilitat de superar la defensa del CE Tortosa. Els jugadors locals, per la seua part, van aprofitar aquestes imprecisions de l’equip visitant per a sortir ràpidament a la contra, sense donar temps al rival a organitzar-se en defensa. Al final del partit, el marcador reflectia de manera clara la diferència entre el joc exhibit pels dos equips.

INFANTIL MASCULÍ BLANC (2a CATALANA)

C.H. VILANOVA I LA GELTRÚ 41 (18)
C.E. TORTOSA BLANC 20 (11)

CE Tortosa blanc: Ferran, José, Edgar, Pau Adai, Fran, Marc , Alex, Robert, Pau Mateu, Olivier, Biel i Quim.

Primera derrota dels tortosins a domicili amb un començament deficient dels tortosins a Vilanova que van rectificar per arribar al descans amb un resultat desfavorable de set gols (18-11). Tot i així el poc encert a la porta contrària i una fluixa defensa van provocar la derrota final. No van poder neutralitzar una defensa tancada i un atac ràpid que no ha pogut ser frenada amb una defensa 3-3.