IniciHandbolEl CE Tortosa organitza una nova edició solidària de les 12 hores...

El CE Tortosa organitza una nova edició solidària de les 12 hores d’handbol ‘Joan Obiol Valldepérez’

El Centre d’Esports Tortosa organitza aquest dissabte una nova edició de les ’12 hores d’handbol Joan Obiol’. A més dels partits corresponents a la jornada de competició federada, i de la mateixa manera que l’any passat, des de la Fundació Privada Tutelar de les Terres de l’Ebre (entitat sense ànim de lucre que defensa els drets, protegeix i vetlla per la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i gent gran), el club tortosí col·laborarà amb els seus projectes “Ens ajudes a omplir la nevera” i “Sense cap plat a taula”.

El Centre d’Esports Tortosa, intenta ajudar a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones. L’esperit i els valors que genera l’esport estan totalment lligats amb els valors humans d’una entitat compromesa amb la societat.

L’esdeveniment esportiu de les “12 Hores d’Handbol”, serà també un esdeveniment solidari, duent a terme una campanya de recollida d’aliments (llegums cuites, llet, galetes, pasta…) i productes d’higiene (compreses, empapadors, paper higiènic, mocadors de paper, gel, xampú, colònia, pasta de dents…) durant tota la jornada, per ser destinats a “omplir el rebost” i així ajudar a cobrir les necessitats alimentàries i higièniques d’aquestes persones.

Pel matí es repartirà una tira amb números a tot aquell/a que hi col·labori. Es sortejarà abans del partit dels infantils masculins i qui tingui el número premiat serà obsequiat amb una pilota d’handbol per part del club. Per la tarda es repartirà també una tira amb números a tot aquell/a que hi col·labori. Es sortejarà abans del partit del sènior masculí i qui tingui el número premiat llançarà un penal a un porter del club. Si fa gol gaudirà d’un dinar per a dues persones facilitat pel restaurant Matadero de Tortosa ( gol solidari ), i si no el fa, rebrà una pilota d’handbol facilitada pel club. El Centre d’Esports Tortosa entregarà també a nivell d’entitat a la Fundació un lot de productes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 67

Últimes notícies