IniciHandbolEl CE Tortosa perd efectivitat i cau derrotat davant el filial del...

El CE Tortosa perd efectivitat i cau derrotat davant el filial del Sant Vicenç

El Centre d’Esports Tortosa no va poder superar a la Fundació Handbol Sant Vicenç B, en l’onzena jornada, al grup B en la primera fase de la Segona Catalana, i continua en la part baixa de la classificació.

Com en anteriors partits, l’inici del partit va ser bastant prometedor, però com sempre, a poc a poc van perdre efectivitat, arribant al descans amb una renda desfavorable de cinc gols.

En la segona part es van marcar pocs gols. Tant els tortosins com els de Sant Vicenç van cometre moltes errades en el tir, i el partit va perdre l’atractiu del primer període. Els jugadors de l’equip tortosí ho van intentar, però no van tenir una bona tarda. Els continua fent falta un puntet més per poder començar a guanyar.

El pròxim partit serà el 15 de gener a la pista del Sant Andreu.

CE TORTOSA, 26 (17)
FH SANT VICENÇ ‘B’, 34 (22)

CE Tortosa: Campanals (8 aturades) , Castaño (12 (3p), Martorell (2), Carrillo (2), Burgues (2), Ramirez (2), Marín (2), Centelles, Teruel, Madalin (2), Blas, Marc López (2), Albacar.

FH Sant Vicenç B: Arnau Mateo, Marc Mateo (1), Folkqué, Montoya, Moreno (6), Pujol, Ayma (2), Arroyo, Antonio (2), Marc González (4), Llopart (4), Sales (13), Izan Pérez (2).

Àrbitres: Bernat Moncusí i Daniel Mele, van excloure per part local a Marin (2) i Madalin i pels visitants a Folqué, Ayma i Sales.

Parcials: 2-3 (5′), 6-6 (10′), 9-11 (15′), 13-16 (20′), 16-20 (25′), 17-22 (descans), 21-24 (35′), 22-26 (40′), 23-27 (45′), 23-29 (50′), 25-30 (55′), 26-34 (final).

INFANTIL MASCULÍ (1a CATALANA – 1a fase G.E)

CE TORTOSA, 38
BM BARBERÀ, 31

L’arrancada del partit ha estat complexa per als tortosins, anant pel darrere al marcador. Al llarg de la primera part van anar retallant distància i aconseguint posar-se per davant al marcador tot i que de forma ajustada.

Durant la segona part es va ampliar la diferència de gols a favor dels tortosins tot i la poca r otació de pilota i, algunes errades en defensa.

INFANTIL FEMENÍ (1a CATALANA – 1a fase G.C)

AH LA CANONJA, 30 (11)
CE TORTOSA, 33 (14)

CE Tortosa: Alba, Jana (2), Patrícia (8), Mar (2), Ainara (10), Mariona, Èlia, Lidia, Núria (11), Sofia i Nathalie (15 parades).

El partit comença amb concentració per part de l’equip tortosí, amb moltes ganes de jugar, ja que les primeres places del grup estan en joc. Les tortosines surten motivades i a donar ho tot, davant un bon rival, com és la Canonja. Els primers minuts son clau per encarrilar el partit, una bona defensa i un bon joc de cara a porta, fa que el marcador al minut 5, sigui tres gols a favor. Un cop més cal destacar la intervenció de la portera, amb les seves parades sota els pals i un atac i gol, amb intensitat també a la defensa, van propiciar l’11 14 al descans.

Amb la represa del partit, l’equip rival surt per totes per poder capgirar el resultat, els 5 primers minuts són per a les locals, que es fiquen a només un gol de diferència.

L’entrenadora demana temps per reestructurar la situació i no abaixa la guàrdia, ni la intensitat que tenien a la defensa. Les tortosines entenen la situació i tornen a entrar al partit, decidides a guanyar. Comencen a millorar tant en defensa com en atac, amb assistències a la pivot que resol amb gols. Els últims minuts són molt intensos per les dues parts, però les tortosines mantenen la calma i estan encertades en els instants finals, completant diversos contraatacs i arribant a la fi del partit, on el resultat fou 30-33.

Bon partit per part dels dos equips, victòria treballada i merescuda, l’actitud que han tingut totes ha donat el seu fruit.