IniciHandbolEl CE Tortosa sense continuïtat en el seu joc, perd amb el...

El CE Tortosa sense continuïtat en el seu joc, perd amb el Molins de Rei a la 2a Catalana d’handbol masculí

Derrota del sènior masculí del CE Tortosa a la seua pista contra el Molins de Rei, on de nou els va falta continuïtat, alternant fases de bon joc amb altres d’excessives errades.

El partit va començar ja amb negatives perspectives a causa de dos exclusions seguides en els primers 5 minuts, propiciant que l’equip tortosí anés a remolc del seu rival Els visitants no van tenir dificultats per mantenir l’avantatge i anar-lo augmentant amb el pas dels minuts.

La segona part va ser similar a la primera amb pics bons d’intensitat defensiva, que amb més encert de tir posaven al CE Tortosa al partit un altre cop, amb desconnexions incomprensibles, com l’exemple d’encaixar un parcial de 0-4 tenint una superioritat numèrica al camp de 2 jugadors. Els últims minuts del partit van ser una angoixa pels tortosins que van perdre pilotes que generaven contraatacs per acabar amb un dolorós marcador en contra.

SÈNIOR MASCULÍ (2a CATALANA)

CE TORTOSA 28 (13)
MOLINS DE REI “B ” 36 (19)


CE Tortosa: Porters: Joan Enric Caballé, David Fernández i Ignasi Teruel, Joan Curto (1), Blai Carrillo (1), Jordi Audí, Martin Katriel Ramírez, Fermín Burgués (1), Ele Ferrando (9), Robert Ciurana (8), Josep Chertó (4), David Barrobés (1), Marc Salomó, Jesús Granados (3), Jaume Cartoixa.

JUVENIL MASCULÍ (1a CATALANA)

ACLE GUISSONA, 35 (18)
CE TORTOSA, 37 (20)


CE Tortosa: Porters,Unai i Yannick. Manel (1), Damià, Andrés (3), Pep (15), Adri, Gerard (2), Isidro (10), Fran (3), Dídac, Izan (3).

Els juvenils assoleixen la victòria en terres lleidatanes amb un partit amb molts gols i joc irregular.

En els primers minuts de partit l’equip segarrenc encapçala el marcador. Els tortosins tenen dificultat en desplegar el seu joc habitual per manca de concentració i errades no forçades. Al minut 10 es capgira el resultat i els visitants dominen el marcador després de millorar el joc, sobretot en defensa, i aconsegueixen completar jugades d’atac, tot i que no arriben a distanciar-se suficientment de l’equip local a causa de l’alt índex de llançaments errats. S’arriba al descans amb un 18-20 al marcador.

Al segon temps va continuar la irregularitat tortosina, amb moltes pèrdues de pilota i errades a porteria, que són compensades per la bona actuació dels porters i la finalització de diversos contraatacs.. S’arriba a una diferència màxima de 5 gols, que no es pot mantenir, ja que la defensa deixa espais que són aprofitats pels rivals per a retallar distàncies. Així s’arriba al minut 28 amb un 33-37 al marcador. L’equip mostra nervis i improvisació fins al final del partit i s’arriba al xiulet final amb el definitiu 35-37 al marcador.

JUVENIL FEMENÍ (1a. CATALANA)

MOLINS DE REI, 29
CE TORTOSA, 18


L’equip femení juvenil va lluitar, però sense poder puntuar, en un partit on el conjunt local va ser superior, però possiblement menys del que reflectia el marcador al final del partit.

CADET MASCULÍ (1a. CATALANA)

UE SARRIÀ DE TER, 26 (13)
CE TORTOSA, 28 (13)


CE Tortosa: Porters: Marc Delgado i Pau Gallart. Octaviano Birdan, Aaron Buera, Marc Cid, Pol Gas, David Monllaó, Unai Puigcerver, Ian Reverté, Jazint Robin, Joan Soler, Marc Subirats. Entrenador: Alejandro Castro.

A la tercera va ser vençuda. El CE Tortosa cadet masculí va complir la dita davant un club històric de l’handbol català com és la UE Sarrià de Ter.

Els primers minuts del partit van començar amb tots dos equips plantejant una defensa molt compacta i que no deixava espais per on atacar. Es cobrien molt bé els espais i la concentració era màxima. Fruit d’això s’arribava als deu minuts del partit amb un escàs 3-1 favorable als de Sarrià de Ter.

Fou a partir d’aquí quan els tortosins van abaixar sensiblement la guàrdia i, com a conseqüència, l’equip local no ho aprofitava i va començar a distanciar-se del marcador (minut 20: 11-7).

Alejandro Castro, l’entrenador, i a vistes del caire negatiu que anaven prenent els esdeveniments, va sol·licitar un molt encertat temps mort, que va tenir l’efecte desitjat. Els tortosins afinaven cada cop més la seua punteria anotadora. La primera meitat acabava amb un ajustat 13-13 t.

El CE Tortosa va començar la segona meitat d’una forma rotlladora i decidits a guanyar l’encontre. Així, els visitants ja s’imposaven amb un 16-19 a favor seu. Únicament, cap al minut 15 d’aquesta segona meitat, va haver-hi un moment de dubte i neguit. Però els locals igualaven el marcador amb un 20-20. L’esforç físic notable i l’esgotament començaven a jugar el seu particular partit. Però els tortosins sabien que aquest era un partit del de “picar pedra”, de no abaixar el braç fins al darrer alé.

El CE Tortosa va tirar llavors de recursos i va començar a concentrar bona part del seu atac en el joc pels extrems. Aquests van donar-li l’aire que tanta falta començava a fer-li falta a l’equip. Fou el punt d’equilibri perfecte i que,  va decantar la balança a favor seu. El resultat final: un just i molt merescut triomf per 26-28.

Foto: CE Tortosa

INFANTIL MASCULÍ BLANC (2a CATALANA)

CE TORTOSA, 35
CH CAMBRILS, 24


Els joves tortosins comencen el partit amb ganes. Ritme lent i pausat: mesuren les seues forces. A poc a poc sumen gols. El Cambrils ho va intentar, però el Tortosa va anar per davant sempre.

Els jugadors de vegades amb més encert, altres amb més intenció però sense aconseguir el joc desitjat. La defensa vaser una mica més consistent i aplicada que en partits anteriors. A poc a poc el jove equip de primer any va aprenent i millorant el seu joc.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies