IniciHandbolEl Centre d'Esports Tortosa denuncia les pràctiques d'altres equips en la captació

El Centre d’Esports Tortosa denuncia les pràctiques d’altres equips en la captació

El Centre d’Esports Tortosa ha publicat un escrit a les seues xarxes socials, on denuncien el que qualifiquen de males praxis d’un club de les Terres de l’Ebre.

L’article titulat L’handbol ebrenc en perill, fa referència, en principi, a la negativa temporada 2022/23, en la qual es va produir el descens dels equips séniors femenins del CH Amposta a Lliga Catalana, CH Ascó a Primera Catalana, la retirada del CH Ampolla, i el descens del sènior masculí del CE Tortosa a Tercera Catalana.

A continuació demanen més “solidaritat i unitat entre els equips ebrencs, en un intent de revertir la realitat existent, que malauradament fins ara no s’ha produït”. El club tortosí denuncia les pràctiques poc ètiques que s’estan produint per part “d’un club del territori en els últims anys amb relació a l’handbol base, que han repercutit de forma negativa en els nostres equips, per beneficiar-se del nostre treball de base, garantint la seua supervivència en detriment de la continuïtat dels equips que hem construït durant anys de treball”. En l’escrit no es fa referència en cap moment al club en qüestió, però en les últimes temporades, la majoria dels components que han marxat dels equips del club tortosí s’han incorporat a l’Handbol Amposta.

Segons el club tortosí “estes pràctiques consisteixen a contactar amb jugadors i jugadores menors d’edat (aquest final de temporada amb més d’una vintena de casos), evidentment sense permís dels seus progenitors, convidant-los a formar part del seu projecte esportiu, venent-los objectius i contextos irreals, ja que sovint aquests equips estan a la mateixa categoria, on juguen al seu club de procedència, i creant falses expectatives, que en aquestes edats són molt fàcils d’argumentar, però no ens enganyem, viure de l’handbol és molt i molt complicat”.

Un fet que consideren “ha creat malestar entre jugadors i jugadores, famílies i diferents estaments del club, ja que alguns equips no han pogut competir, o els ha resultat molt difícil fer-ho“, i creuen “que tocar jugadors i jugadores des de les categories escolars, és una pràctica que s’hauria d’eliminar”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 20

Últimes notícies