IniciHandbolEl Centre d'Esports Tortosa organitza el Campus d'Estiu Toni Gerona

El Centre d’Esports Tortosa organitza el Campus d’Estiu Toni Gerona

Del 25 de juny al 12 de juliol en jornada matinal celebrarà el Campus Toni Gerona al Pavelló Firal de Remolins on ja s’han inscrit una cinquantena de nois i noies nascuts entre el 2011 i el 2018 (alevins, benjamins, prebenjamins i patufets). Avui el president del Centre d’Esports Tortosa, Magí Marqués; l’entrenador Toni Gerona i el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Víctor Grau, han presentat el campus.

La presència del tortosí, entrenador de nivell internacional, serà com sempre una gran motivació per als més petits del club. A més a més de jugar a l’handbol, les sortides a la platja de les Avellanes de l’Ampolla per a practicar l’handbol platja i les jornades lúdiques a les piscines de Jesús serviran per a gaudir de l’activitat esportiva i del campus.

Enguany el club tortosí enceta una nova activitat. Separa el campus de tecnificació que es feia amb jugadors i jugadores infantils, cadets i juvenils també al Pavelló Firal de Remolins, per a traslladar-lo a la població de Batea. Les magnífiques instal·lacions i les facilitats oferides pel seu Ajuntament, han portat a fer-ho així. Handbol, activitats aquàtiques, gimnàs, pàdel, durant una setmana allotjats al seu alberg, facilitaran anar conjuntant els diferents equips per a la propera temporada. Naturalment, la presència de Toni Gerona i possiblement d’un jugador d’handbol de nivell internacional faran encara més interessant aquesta estada del 7 al 13 de juliol. Més d’una trentena d’inscrits gaudiran d’aquestes jornades.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 73

Últimes notícies