IniciHandbolEl Centre d'Esports Tortosa organitza una nova edició de les 12 hores...

El Centre d’Esports Tortosa organitza una nova edició de les 12 hores d’Handbol Joan Obiol Valldepèrez

El pavelló de Ferreries serà escenari el pròxim dissabte 26 de març i durant tot el dia, d’una nova edició de les 12 Hores d’Handbol Joan Obiol Valldepèrez que organitza el Centre d’Esports Tortosa després de dos anys sense haver-se pogut disputar.

Aquest, és un dels esdeveniments més notoris, juntament amb el Torneig 3 Reis i l’Handbol Platja, que el club tortosí porta realitzant durant els darrers anys de manera consolidada, només interromputs per la covid-19. Consisteix a concentrar els partits d’handbol federat dels equips del club en un sol dia sumant així de manera ininterrompuda, un total de 12 hores de partits d’handbol.

Aquest any, quasi quatre després de la seua pèrdua, es dedica la diada, la qual porta el seu nom, tal com es va iniciar el febrer del 2019, al record i homenatge a Joan Obiol Valldepèrez.

El club tortosí vol recordar que Joan ha estat un dels entrenadors més importants de la història del club, on va destacar especialment els anys en què es va fer càrrec del sènior masculí i del cadet masculí. Com a jugador va formar part d’equips de base i del sènior masculí, on hi jugava com a porter.

Vinculat tota la vida a l’entitat sempre el serà recordat per la seua simpatia, els bons valors que va transmetre, la unió i el companyerisme que van caracteritzar els seus equips i, sobretot, la seua humanitat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 24

Últimes notícies