IniciHandbolEl Centre d'Esports Tortosa va celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis

El Centre d’Esports Tortosa va celebrar l’Assemblea General Ordinària de socis

Els 24 socis assistents a l’Assemblea General Ordinària del Centre d’Esports Tortosa, celebrada al Centre Cívic de Ferreries el passat 26 de juliol, van aprovar tots els punts que estaven inclosos en l’ordre del dia.

Després de llegir l’acta de l’any passat i ser aprovada per unanimitat, es va passar a la part econòmica, aprovant-se també els comptes positius de la temporada anterior i posteriorment el pressupost de la 2O23-2024, ambdós també per unanimitat dels assistents. Després es va passar a la part esportiva, amb el resum de la temporada anterior on es va destacar la participació de tots els equips de base a primera catalana per primera vegada en la història del club i el descens de l’equip sènior masculí a tercera catalana.

Quant a la temporada 2023-2024 i després del bon treball fet fins ara, celebrar la participació de tots els equips de base a lliga catalana (màxima categoria de l’handbol català). En referència al conveni existent amb el HC Perelló, que enguany l’equip cadet femení es farà al Perelló havent aconseguit augmentar el nombre de jugadores per part d’ambdues poblacions fruit d’aquesta col·laboració. També es va fer referència a les interferències hagudes a final de temporada per part del CH Amposta per a captar jugadors/es del club, i que excepte en el cas del juvenil femení, el qual no es podrà fer (tot i que se continuarà col·laborant amb elles), cap jugador ha marxat, el que demostra la confiança existent en la feina feta pel club.

Finalment, en altres informacions i precs i preguntes, es va comentar tot el treball fet a les escoles de la ciutat, la col·laboració en els Jocs Esportius en edat escolar de Catalunya amb el Consell Esportiu del Baix Ebre en les trobades comarcals de mini-handbol, el bon funcionament de l’escola d’handbol Cucafera del club amb un important increment de participants, sobretot amb l’entrada dels patufets, del cinquè lloc dels alevins i el segon lloc dels benjamins en les finals nacionals de Catalunya organitzades a Tortosa.

També es van relacionar cronològicament totes les activitats fetes en la temporada 2022 2023, amb un rellevant increment de les mateixes: Handbol al parc, Torneig Joan Sabaté, Trobada Tarragona i Terres de l’Ebre escolar amb més de 50 equips. Presentació del club, Torneig tres Reis, Anuari fotogràfic, 12 hores d’handbol Joan Obiol, col·laboració amb la Fundació Privada Tutelar Terres de l’Ebre, Casal de Setmana Santa, Finals mini-handbol Terres de l’Ebre, Torneig handbol platja a l’Ampolla, Finals nacionals escolars de Catalunya en categories benjamins i alevins masculins amb més de 40 equips i el campus d’handbol Toni Gerona.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 15

Últimes notícies