IniciFutbolEl CF Camarles nodreix d'equipatges a joves del Senegal

El CF Camarles nodreix d’equipatges a joves del Senegal

El CF Camarles ha tornat a demostrar la seua vessant més solidària, entregant equipament esportiu als joves més necessitats del Senegal. Una iniciativa a la qual es van afegir durant la temporada passada que consistix a aportar tota mena de material i equipatges en desús perquè els puguin vestir els joves més desfavorits. La temporada passada es va iniciar aquest gest solidari a Uganda i en aquesta edició ha tingut lloc al país de la costa oest de l’Àfrica.

Una iniciativa que van dur a terme Vanessa Mascarell i Joel Gaya, dos joves de Camarles que treballen a un hospital. Segons ens informava el coordinador del futbol camarlenc Josep Bertomeu, “cada any amb un equip de metges i personal sanitari es desplacen als països amb menys recursos per tal de fer operacions, que no són molt complicades, però tenen problemes perquè els hi facin. Habiliten uns quiròfans improvisats i els hi practiquen les operacions pertinents” ens comentava Bertomeu, que a la vegada destacava com va iniciar-se aquesta iniciativa: “ells es van posar en contacte amb natros i ens van preguntar si volíem col·laborar. Natros ho vam veure amb molts bons ulls i de seguida ens vam posar mans a l’obra. Els equipatges vells, que retirem temporada rere temporada i vam fer un parell de caixes de roba, dessuadores, jaquetes de xandall, tot el que havíem canviat natros i els hi vam enviar a través d’ells per a fer-ho arribar a n’esta gent que no té recursos per a nodrir-se d’equipaments“, ressaltava Josep Bertomeu.

El coordinador camarlenc destacava que “és la segona vegada que hi col·laborem des del club. Ara ha estat al Senegal i l’altra vegada va ser a Uganda, després que un noi que treballa a l’empresa camarlenca de Comes es va posar en contacte amb natros i no vam dubtar gens a facilitar-li material per als joves, que amb els vídeos que ens van adreçar es pot veure de quina manera ho reben i l’alegria que els hi dóna tot aquest material que natros ho llançaríem a la brossa. Ara hem trobat la manera de donar-li utilitat a n’este material que ens queda obsolet” deia Bertomeu, que ressaltava que la intenció del club del Baix Ebre “és repetir l’experiència. Si l’any que ve ens tornen a comunicar que aniran a fer tasques humanitàries, natros des del club hi continuarem col·laborant sense cap mena de dubte” sentenciava Josep Bertomeu.

Galeria d’imatges:

Fotos i vídeos: Cedits

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 44

Últimes notícies