IniciFutbolFutbol BaseEl CF Gandesa i la JE Flix no inscriuran equips de futbol...

El CF Gandesa i la JE Flix no inscriuran equips de futbol base

ESPORTS // No inscriure cap equip de futbol base a les competicions de la Federació Catalana de Futbol per a la pròxima temporada. Esta és la dràstica decisió que han pres esta setmana el CF Gandesa i la JE Flix davant l’actual situació provocada per la Covid-19, una decisió que ve presa per la manca de garanties sanitàries i per la falta d’un protocol efectiu i clar, que a dia d’avui fa que tota responsabilitat recaiga sobre els jugadors i directius dels clubs.

El conjunt gandesà feia públic dilluns un comunicat on anunciava la decisió, que afectarà els 12 equips de futbol base de l’entitat i els prop de 170 jugadors i jugadores de futbol base amb què compta el club de la Terra Alta. En el comunicat oficial, s’aclaria que “no ha estat fàcil de prendre esta decisió, però no volem posar en risc cap de les nostres jugadores, jugadors, pares i mares ni cap dels nostres entrenadors”.

Assenyalant els motius principals de la decisió presa amb el consens de la junta directiva i la coordinació del futbol base, el comunicat afegia que “veiem insuficients les mesures i protocols que se’ns han proporcionat des de la FCF, i no veiem que puguem garantir la seguretat de tots els/les nostres futbolistes”.

Des del club ja s’ha manifestat que s’oferirà la possibilitat de fer entrenaments en grups establerts, sempre que es puga garantir la seguretat dels participants. La decisió suposa la no inscripció d’un dels clubs amb més volum de futbol base a les Terres de l’Ebre quant a nombre d’equips i jugadors. 

La JE Flix també havia anunciat pocs dies abans que no inscriurà equips de futbol base per a competir la pròxima temporada atenent a l’actual situació i a la incertesa i manca de garanties que genera esta.

 

Pendents del Gandesa B

Qui també podria prendre mesures quant al seu futur més pròxim és el Gandesa B. La major part de l’equip i el cos tècnic han manifestat a la junta directiva la seua voluntat de no competir atesa la situació actual, i, a falta de confirmació oficial per part del club, és molt probable que el club de la Terra Alta no acabe fent efectiva la inscripció de l’equip, que la pròxima temporada hauria de competir a la Tercera Catalana.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 6 = 9

Últimes notícies