IniciFutbol2ª CatalanaEl CF Reddis campió del Trofeu Vila de l'Ampolla de futbol

El CF Reddis campió del Trofeu Vila de l’Ampolla de futbol

El CF Reddis es va adjudicar el Trofeu Vila de l’Ampolla, que va comptar amb la participació de l’equip amfitrió, el CF l’Ampolla, i també del CE Perelló. L’equip reusenc va demostrar la seua condició d’equip que es troba entre els màxims favorits en la lluita per l’ascens a Primera Catalana.

El CF Reddis es va imposar en els dos partits que va disputar del triangular disputat a l’estadi municipal de l’Ampolla. En el primer partit va superar 1-2 al Perelló, amb gols de Ricky al minut 17 i Marc Blasi al 30, per remuntar l’aconseguit al 14 per Cristian.

A la final el CF Reddis es va enfrontar al CF l’Ampolla, que prèviament havia derrotat al Perelló per 2-0, amb gols de Jordi Tomàs i Carles Khader, finalitzant aquest partit decisiu amb triomf reusenc per 1-2, L’Ampolla es va avançar al marcador amb el gol de Carles Khader al minut 4, remuntant el CF Reddis amb els gols, de Suárez al minut 36 i Ricky al 44.