IniciFutbol salaEl CFS Roquetes aprofita la inèrcia positiva i encadena el tercer triomf...

El CFS Roquetes aprofita la inèrcia positiva i encadena el tercer triomf seguit

Tercera victòria consecutiva del CFS Roquetes, que ha recuperat la frescura que el va situar líder de grup durant les primeres jornades, i que li han permés encadenar tres triomfs seguits que tot i així no li permeten sortir de les places compromeses situats a hores d’ara en posició de compensació. Això sí, amb la derrota del Maristes de Lleida davant el Torredembarra (5-7) seguix apretant les coses i se situa emparellat a punts amb els de la Terra Ferma i el Fraga i tan sols a només dos punts del setè classificat, el Ponent, proper rival dels roquetencs a casa, després de la darrera aturada de la competició per Setmana Santa, el proper cap de setmana.

Era un partit a cara o creu per a tots dos conjunts, que durant la primera volta lluitaven pel lideratge de grup, i que ara mateix es presentava a n’aquest partit travessant per una molt mala dinàmica després d’haver sumat tan sols tres dels darrers vint-i-un punts i ara se situa a tan sols dos punts respecte als dels de Roquetes. Un duel que arrancava amb un errada infantil dels d’Edu Albiol que els costava el primer gol del partit quan tan sols s’havien disputat tres minuts de joc. No obstant això, la capacitat de reacció va ser fulgurant dels del Baix Ebre que pràcticament en l’acció immediatament posterior anotaven el gol de l’empat mitjancant Tahar. Això esperonava als roquetencs que veien com en dos minuts capgiraven el resultat i es situaven amb un parcial d’1 a 3 després de les dianes de Quique i Michael. Era un partit frenètic on després d’una nova errada defensiva visitant, tornaven a retallar distàncies al marcador. Tot i així, s’esvaïen els dubtes un minut més tard en una bona combinació entre David i Josep que establia el 2 a 4 quan s’havien complert els nou minuts de confrontació. Després d’aquest inici d’infart, van venir uns minuts de control per part dels dos rivals, que tot i generar ocasions clares per haver fet moure el marcador fins a la darrera jugada del primer temps quan en una contra mil·limètrica Quique Forcadell feia el cinquè i ampliava el bagatge del conjunt ebrenc abans d’enfilar camí de vestidors.

A la represa, els locals sortien molt endollats a la recerca del gol que els enganxés al partit. Als cinc minuts del segon temps aconseguien dos gols que els tornava a ficar a dintre la disputa dels tres punts en joc. Tot i això, amb el 4 a 5 al marcador els d’Albiol tornaven a endollar-se i gaudien d’uns minuts de domini territorial que aprofitaven Josep i Johny per a tornar a adquirir la renda de tres gols a l’electrònic. Semblava el partit resolt i decidit per als de Roquetes. Però en un minut boig, els linyolencs tornaven a entrar al partit situant-se a tan sols un gol de distància. Eren els minuts de majors dubtes per als de les Terres de l’Ebre que finalment imposaven el joc més sòlid que van poder exhibir a terres lleidatanes i amb un doble penal, Josep tancava la sentència amb el 6 a 8 definitiu.

CFS LINYOLA ‘B’, 6
CFS ROQUETES, 8

CFS Linyola ‘B’: Sergi Vidal, Cristian, Albert, Sergi Fernández, Jordi. També van jugar: Arnau, Marcel, Adrià, Robert, Jonathan, Farouk.

CFS Roquetes: Raúl, Moha, Quique Forcadell, Marci, Tahar. També van jugar: Josep, David Solé, Johny, Pau Benito, Dima (ps), Michael.

Àrbitre: Roger Cerrada Morilla i Alejandro Guerrero Moreno de la delegació de Barcelona Nord amb Anuar Bakkas Bousfia com a jutge assistent de la delegació de Lleida Oest. Targetes per a Adrià (17′) i Marcel (36′) dels locals.

Gols: 1-0, Adrià (3′); 1-1, Tahar (3’); 1-2, Quique Forcadell (5’); 1-3, Michael (7’), 2-3, Farouk (8’); 2-4, Josep (9’); 2-5, Quique Forcadell (20’); 3-5, Sergi (24’); 4-5, Quique Foradell (pp) (25′); 4-6, Josep (29′); 4-7, Johny (33′); 5-7, David Solé (pp) (34′); 6-7, Albert (34′); 6-8, Josep (36′).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la vintena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: