IniciFutbol salaEl CFS Roquetes fa els deures i es classifica per la final...

El CFS Roquetes fa els deures i es classifica per la final de la Copa Tarragona

El CFS Roquetes afrontarà aquest diumenge la tarde la possibilitat de posar-li la cirereta al pastís a una brillant temporada, en la que han debutat a la Divisió d’Honor i s’han pogut mantenir amb escreix i arribant fins a la final de la Copa Tarragona, després de superar de forma autoritària al Priorat Nord el passat dissabte (3-8).

El rival de la final serà un conjunt que s’han trobat durant la competició domèstica, el Vinyols, que ha tancat la temporada amb quatre punts més que els roquetencs situat en cinquena posició al grup, dos llocs més a dalt que els d’Edu Albiol. Tindran, a més, que lluitar contra la lògica que diu que en els dos precedents a la lliga, són adversos als interessos dels del Baix Ebre: 2-1 a Vinyols (a la segona jornada del campionat qeu va suposar la primera del Roquetes a la lliga) i 3-9 a Roquetes, quan l’entitat roquetera travessava pel moment més crític de la temporada després d’acumular deu jornades consecutives en les quals no van guanyar, sumant només dos empats, que els apropaven a la zona de descens ocupant una de les places de descens compensat. Ara, però, els d’Albiol han arribat a la recta final d’aquesta temporada en línia ascendent, després d’haver acumulat vuit partits consecutius sense cedir ni una derrota fins al darrer compromís davant el campió Solsona, que es va imposar per 0-3.

El que sí és segur és que els dos conjunts s’han classificat per les rondes prèvies de la Copa Catalunya, pel simple fet d’haver arribat a la final de la Copa Tarragona, que es disputaran al mes de gener de l’any vinent, 2024.

Imposen la lògica

Tot i que l’inici del partit va resultar molt intens, el CFS Roquetes, s’avançava al marcador als primers compassos del partit en una gran jugada de Jaume Cuella que aprofitava Jordan aprofitant la passada de la mort als tres minuts de partit. Els prioratins reaccionaven d’immediat i posaven setge a la porta de Raúl, i fruit de dos accions gairebé consecutives aconseguien donar la sorpresa momentània, aixecant el resultat i situant-se per davant al marcador. Una situació que motivava el temps mort dels roquetencs, per mirar de donar-li la volta a la truita i corregir els errors que estaven acusant.

Després d’aturar el partit, es va poder veure la millor versió dels de Roquetes. Fruit d’una pressió asfixiant i llargues possessions els groguets aconseguien fer-se amb el control absolut del matx. Josep, amb una canonada des de fora la frontal, retornava l’equilibri al marcador pocs segons després de reemprendre el joc (14′). Una vertiginosa combinació atacant culminada per Moha (17′) i Albert, aprofitant un desajust defensiu a falta d’un minut per a marxar al vestidor al descans, aconseguien donar-li la volta al marcador.

Amb el partit encarat, els roquetencs no van abaixar el peu de l’accelerador a la represa i imposaven la superior categoria ja als primers compassos quan arribava el cinquè, que posava molt coll amunt el partit per als de Cornudella de Montsant. Josep va tornar a perforar el marc visitant i llavors coincidia amb uns minuts de treva fins a que Jordan, en dos accions gairebé consecutives, gairebé sentenciava la confrontació amb dos gols que establien un contundent 2 a 7. Els intents atacants visitants, topaven a més amb l’encertada actuació de Dima sota pals, que evitava qualsevol ensurt amb aturades de molt mèrit. En la recta final, però, a falta de cinc minuts per arribar a la fi del temps reglamentari, una errada en la sortida de pilota des del darrera dels ebrencs, li permetia als prioratins escurçar el marcador amb el 3 a 7. Una situació que motivava que els groc-i-negres es situessin amb el porter-jugador buscant arriscar. A falta de dos minuts, una pèrdua dels de Cornudella l’aprofitava de nou Josep, que completava així el seu hat-trick particular que segellava el pas a la final de diumenge a Torredembarra a partir de dos quarts de vuit del vespre.

FS PRIORAT NORD, 3
CFS ROQUETES, 8

FS Priorat Nord: Juncosa, Oriol, Boris, Pol, Pau Anguera. També van jugar: Miquel Baiget, Pau Miró, Sergi, Adrià, Arnau.

CFS Roquetes: Raúl, Jaume Cuella, Albert, Quique Forcadell, Josep. També van jugar: Marci, Elio (ps), Johny, Tahar, Moha, Dima (ps), Michael.

Àrbitre: Joan Solà Verdiell, del comitè tècnic arbitral de les Terres de l’Ebre, i Jordi Carol Magriñà de la delegació de Tarragona, amb Albert Roca Hervás com a jutge assistent del comitè tècnic tarragoní. Targetes per a Pol (38′) del Priorat Nord i per a Quique Forcadell (10′), Albert (22′) i Jordan (22′) dels roquetencs.

Gols: 0-1, Jordan (3′); 1-1, Miquel Baiget (8’); 2-1, Arnau (9’); 2-2, Josep (14′); 2-3, Moha (17′); 2-4, Albert (19′); 2-5, Josep (23′); 2-6, Jordan (28′); 2-7, Jordan (29′); 3-7, Boris (35′); 3-8, Josep (37′).