IniciFutbol salaEl CFS Roquetes trenca la mala dinàmica i es classifica per les...

El CFS Roquetes trenca la mala dinàmica i es classifica per les semis de Copa

El CFS Roquetes es presentava diumenge a les 12 del migdia a Guiamets, cercant dos coses: la primera era retrobar-se amb la victòria després de tres derrotes consecutives i travessar pel moment més delicat de la temporada on només han sumat un punt dels darrers quinze possibles que els han despenjat a la classificació i d’altra banda recuperar sensacions i intentar imposar la notable diferència de dos categories entre ambdós conjunts i passar a les semifinals d’una competició que en les darreres temporades se li està donant molt bé als d’Edu Albiol, buscant classificar-se per tercer cop consecutiu per la ronda prèvia a la disputa de la final.

Sortien molt mentalitzats en no deixar-se sorprendre per la il·lusió dels Guiamets, que tenien molt a guanyar i res a perdre en aquesta confrontació. Tant era així, que després del xiulet inicial s’originava l’acció del primer gol del partit arran d’una rematada exterior de Tahar des de fora la frontal. Amb el 0-1, el respecte mutu entre ambdós equips es feia evident sobre el 40×20, però el domini territorial roquetenc s’incrementava amb el pas dels minuts i als cinc minuts Jordan se n’aprofitava d’un refús en curt de la defensa local per afusellar el segon gol. Tot seguit, Tahar robava una pilota i en acció individual era capaç d’ampliar el vagatge ofensiu dels del Baix Ebre, que deixava el partit ben encaminat i coll avall per a assegurar-se estar a la següent fase del torneig del KO.

Malgrat que els locals buscaven a la desesperada apropar-se als dominis d’Elio, el partit estava completament controlat i més encara quan als dotze minuts, Fran en una molt bona acció personal, definia a la perfecció davant el porter d’Albert Batiste que res podia fer per a evitar que el quart muntés al marcador. El partit estava clarament controlat i dominat pel conjunt de Divisió d’Honor que disposaven de vàries opcions per ampliar la renda al marcador, que perdonaven i facilitaven que a la darrera acció de la primera meitat, arribés el gol que escurçava distàncies per als locals, en una jugada desafortunada, abans d’enfilar camí de vestidors.

No obstant això, els roquetencs sortien de nou mentalitzats a resoldre la eliminatòria d’immediat i arran d’una pressió alta molt ben executada pels d’Edu Albiol, interceptaven una transcisió ofensiva local que li permetia a David Solé fer dos gols consecutius per deixar el partit vist per a sentència amb 1 a 6 als vint-i-vuit minuts de partit. Una bona acció combinativa del Roquetes li permetia a Fran fer el setè. Amb el duel pràcticament resolt per als visitants, s’arribava a la recta final quan Fran repetia fent el vuitè i el seu ‘hat-trick’ particular en una acció d’estratègia. Acte seguit, i en una de les poques concessions defensives de l’equip roquetenc, arribava el segon gol del conjunt local que completava el resultat definitiu.

Victòria balsàmica per als roquetencs, que li serveix per trencar la inèrcia negativa de les darreres setmanes i ara aparquen aquesta competició fins al 27 de maig quan disputaran la semifinal de la competició davant un Priorat Nord que protagonitzava una de les sorpreses d’aquesta ronda sent capaç d’eliminar a un equip de superior categoria, com el CFS Reus (8-2). S’enfrontaran davant els de Cornudella de Montsant a partir de les 18 hores de la tarde en la segona semifinal, després que en la primera eliminatòria s’enfrontaran l’altre conjunt de Primera Divisió que va sorprendre a un conjunt de Divisió d’Honor com el Valls, al qual es va imposar per 6-4, davant el Vinyols a partir de les 16 hores al pavelló municipal de Batea.

Amb aquest triomf i recuperant efectius de cara a la propera jornada intentarà el Roquetes trencar la sequia que acusen a la competició domèstica aquesta mateixa setmana, afrontant dissabte el darrer partit de la primera volta del campionat de lliga en la visita a partir de les 19 hores de la tarde a la pista del segon classificat, el Solsona, que porta cinc victòries de forma consecutiva i està separat a tan sols dos punts del lideratge de la categoria, respecte al filial del Linyola.

FS ELS GUIAMETS, 2
CFS ROQUETES, 8

FS els Guiamets: Albert Batiste, Gerard, Sales, Aitor Giné, Marc Castellví. També van jugar: Oriol Penna, Ernest, Julià, Óscar, Xavi.

CFS Roquetes: Elio, Fran, Quique Forcadell, Tahar, Marci. També van jugar: David Solé, Josep, Raúl (ps), Pau Benito, Michael.

Àrbitre: Eder Prieto Carrasco, de la delegació arbitral de Tarragona. Va amonestar al local Albert Batiste (11’) i al visitant Michael (16′).

Gols: 0-1, Tahar (1’); 0-2, Michael (5’); 0-3, Tahar (7’), 0-4, Fran (12’); 1-4, Albert Batiste (19’); 1-5, David Solé (23’); 1-6, David Solé (28’); 1-7, Fran (36′); 1-8, Fran (37′); 2-8, Óscar (37′).